- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
"Azt írtam, kb ötből egyszer akad el. "
Szerintem ez is megengedhetetlenül sok. Egy ilyen hibaarány konkrétan azt jelenti, hogy megbízhatatlan. Ha tehát magára kell hagynom 12 napra (ami nálam elég jellemző helyzet), akkor statisztikailag biztos lehetek abban, hogy cserben hagy a gép, ami ilyentájt azt jelenti, hogy mehetek kézzel nyírni.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Leon77
őstag
Nálam minden nap megy. Eddig 1573 üzemóra van benne. Jórészt nem vagyok itthon, amikor nyír. Van mellette automata öntöző rendszer is. Nekem az nem férne bele, ami neked. Azt gondolom, hogy a robot lényege, hogy én ne foglalkozzak a dologgal, vagy csak keveset. Ezért vettem. Előre be van programozva, megy. Mikor karbantartásra szorul, azt hallom, mert a kések súrlódnak a lerakódott fűvel. Ekkor kitisztítom, elezek, ha kell, max. 20 perc és hetekig újra rendben van, teszi a dolgát.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Tudományos Pandémia Klub
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest