Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fogtunder
üzenetére
Pedig a saját profitjuk tárgyában rugalmasabbak szoktak lenni...
Más:
Ma nézegettem az Obiban a LandScape LX790-est, ami ugye 120e Ft. A eladó a világon semmit nem tudott mondani róla, de egyértelműen magát az elvet tartotta hülyeségnek.
Ha jól sejtem, ez annyira belépő szintű gép, hogy távfelügyeletet ne várjak tőle -- ugye?
210e Ft a Worx S300-asa, és nem sokkal több a Gardena 250 m2 területre ajánlott típusa. Nekem ennyi elég is -- Ti melyiket választanátok? A megérzésem azt súgja, hogy a Gardenában többet fizetek a német névért mint a műszaki tartalomért.
Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- WELOCK ToucA51 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest