- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Új lapkakészlettel frissített a Vivo V60 Lite
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- One mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
faradit
csendes tag
Kösszencs!
Azért annyit kérdeznék, hogy mi az a szintkülönbség amin még átmegy, mert nyilván ahol a kocsi kerék lefut a gyephézagosról ott jobban megnyómódik a föld, de ez max. 1-1,5 cm. Persze ezt folyamatosan lehet majd földdel kiegyenlíteni. Gondolom azért ez nem lesz gond a gépnek, a fűben is van néha-héha ennyi szintkülönbség pl. a vakond miatt.
Egyébként kutya-macsek nálunk sincsen, van 3 fa, de annak a törzsét biztosan nem fogom körbe szigetezni a határoló kábellel. Na meg már a gyerekek is nagyok, így a határoló kábel sem gond.
Az Amazonon van a 350 m2-es 549 euróért, meg az 500 m2-es 619 euróért. A szállítást még nem néztem, hogyan is működik, na meg nem tudom hogyan van, tesznek-e rá Áfa-t avagy majd idehaza vámot?
De szerintem a 70 eurón már kár spórolni, úgyhogy én is az 500-as mellett maradok, mint a Tiéd.
Még majd a kábel lerakáskor lehet lesz kérdésem, de az még arrébb van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tápos kibeszélő offtopik
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- Könyvajánló
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt 4 kábel
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest