- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftibor
csendes tag
Próbáltam a Wasser féle 2.0.4a és 2.0.5 is, de nagyon szaggatott minden. A hang is akadt, kihagyott. A YT néha csak úgy leállt. Közbe kiderült, hogy a légegér is okozhatta, csak az OTG portba szabad dugni. Lehet, hogy holnap visszateszem és megnézem tényleg jó-e. Mondjuk a 2TB vinyóm 2 partíciójából csak egyet csatolt, de mondjuk talán, ha belenyúlok a fstab-ba, akkor orvosolható.
-
ftibor
csendes tag
Üdv.
Nekem is van egy UboxR89-em (Ap6210). Kipróbáltam néhány firmwaret. A legstabilabbnak az Open Hour 1.0.11 tűnik. A többinél volt néha váratlan programbezárás (youtube), de ennél az is megszűnt. Kár, hogy még egyik freaktab fejlesztő sem gerjedt rá. A gondom vele csak annyi, hogy nem bírom kikapcsolni a rendszert normálisan. Mindegyik app amit letöltök hozzá a kikapcsolás parancsra újraindítja a boxot. A távirányító meg nem jó hozzá.
Amúgy nagyon szépen lejátssza a 1080p filmeket is, semmi akadást nem tapasztalok. A hang is nagyon rendben van, nincs kihagyás, akadás.
5.1 DD hang optikain szépen megy (SPMC v13.14), hdmi-n nem tudom tesztelni. A dts sajnos nem megy, de nekem nem létkérdés.
Az elején kicsit el voltam keseredve a hírekre hogy a rk3288 mennyire nem az igazi, de már teljesen nyugodt vagyok. -
ftibor
csendes tag
Üdv.
Nekem egy rk3188T volt. Az avi filmeknél az mxplayer hw kódolásnál picit szaggatott, viszont sima szoftveressel meg simán ment.
A 720p, 1080p filmek is szaggatnak az alap lejátszóval (nem a Kodira gondolok)?
Kinéztem egy Tonsmart Orion R28-at, a geekbuying már spanyolországból is szállít 1-2 terméket (no áfa, vám, no para).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Samsung topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest