Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple iPhone 17 - alap
- Mobil flották
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Moon_Walker
üzenetére
Én is, de ennél azért több kellene egy megalapozott döntéshez - remélem, Somatom, Lifeforce, vagy valaki más mostanra jobban képben van ezekkel a cuccokkal! Egyébként ha használható RK3288-Mali T764 kombót lehet kapni 93 usd-ért, akkor én is vennék egyet - ha mégsem jó, mert nem tudja a specifikációjában leírtakat, vagy állandóan újraindul, mert melegszik, akkor a GB visszaveszi, sőt, állja a visszapostázás költségét is. Ennek ellenére vakon nem akarok beleugrani, mást meg pláne nem szívesen beszélnék rá.
-
interstate76
addikt
válasz
Moon_Walker
üzenetére
Kb. arra kell neki, amire én is használom az MK908-asomat (zenehallgatás, böngészgetés, filmnézés, torrentezés, belső hálózati megosztások kezelése, néha egy kis játék), a kérdés az, hogy megéri-e a felárat, vagy több a szívás az RK3288-asokkal, mint amekkora a pluszteljesítményük. Azért az MK908-as néha megröccen, amikor sok megnyitott lappal böngészgetek, fut pár letöltés és zenét is hallgatok rajta - a kérdés az, hogy mindezen dolgok kiküszöbölhetők-e a linkelt eszközzel, vagy pl. úgy felforrósodik fél óra után, hogy lefagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Pixel 7 pro 128/8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi