- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=V9180%20TD&langs=01
hol látsz te 400MHz DDR ramot az mx440-en? 256MHz DDr az csak. de van neki 2.1Gb sávszélessége... nekem ez nagyon kevésnek tűnik, az én 8500-öm 275MHz-n már 8Gb-ot produkált, szal megkérdezném én hol itt a 128bites mem. mer rossz időzitésű ramokkal ennyire nem lehet sztem lehúzni a teljesitményt
azér én azt kétlem hogy elbánnának egy GF3ti-vel, mégha DX7-ről is van szó -
Dilikutya
félisten
válasz
kamikaze boci #25 üzenetére
a GF4 mx440 alapból dx7-es volt. csak az agp8x verzió kapott dx8.1 támogatást. de hogy is ne lett volna eredetileg dx7-es, mikor ez nem igazi GF4 kártya, hanem egy továbbfejlesztett GF2mx400.
nem pont egyszintű, de a dx7-es verziója nem is annyival gyorsabb hogy megérte volna lecserélni arra. -
Dilikutya
félisten
8500 a legjobb vétel, az mx440-es még directx7-es kártya, és mellesleg alig jobb egy gf2mx-nél, bár nem csoda, annak a turbósitott változata.
más: TNT2-ből volt 64Mb-os? csak M64-ről tudok, de az a 16Mb-os TNT2 Vanta volt :)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest