Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
válasz
Csokishurka #379 üzenetére
A fejlövések előtt én is értetlenül állok. Azt látom, hogy beleeresztek 1-2 tárat az emberbe, az meg halál nyugodtan áll, céloz és egyetlen fejlövéssel kivégez.
-
adakiller
senior tag
válasz
Csokishurka #379 üzenetére
a fejlövés számomra érthetetlen.
Nagant: kapok egy fejest, 100 életem volt, 1-es fullos sisak -> meghalok. Ha én lövök álló emberre 1-es sisak van a fején kb 70 méterről, kihordja és nem hal meg. Ezt többször tapasztaltuk duo-ban/squad-ban.
Nem tudom mikori ez a táblázat, de ez alapján sem kéne 1 lövéstől meghalni:
Fegyver relatív kinek mi jön be. Nekem közelre Groza kompenzátorral, vagy MPX-SD. De Famassal is volt már pozitv tapasztalatom a gyorsaság miatt. DE az is csak kompival. Távolra meg G28-at szeretem, és ha van akkor persze R700.
Hegymászos cucc nekem sem jön be. Snowboard előnye, hogy több cucc. Glideing meg kevesebb cucc. Attól is függ hova ugrasz. Ha van közelben hegy akkor Glideing. Ha a végjátékban kivárásra akarsz játszani akkor jobb a Snowboard a 325-ös inventoryval, mert több healing cuccot tudsz magaddal vinni. Glideingos csak 250.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Csokishurka #299 üzenetére
Nekem olyan furi a PubG melett -után ,de szerintem el lehet vele játszani . Elég jó a loot és rengeteg a fegyó +jármű .A grafika nekem kicsit statikus ,de nem olyan gáz és igen a karekterek mozgása a legíritálóbb ,de ez még Ea , szóval hátha jobb lesz .Azt hiszem 6 giga az egéssz , tehát gyorsan lejön .
-
adakiller
senior tag
válasz
Csokishurka #299 üzenetére
hogy jobb-e? nézőpont kérdése. Újdonság, emellett könnyebb is. Gépigénybe nem vettem észre nagy különbséget. Hangok gyengébbek, ahogy a karakterek mozgásán is van mit csiszolni. Dehát early, és ahhoz képest teljesen játszható és el lehet vele szórakozni.
Mivel ingyenes, szedd le, tedd fel, és nézd meg. saját vélemény számít elsődlegesen úgy is, nem az enyém vagy másé
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest