- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satan kolléga, reagálnék erre, bár nem nekem címezted, de akkor én most leírnám azt, ami már többeket zavar érzésem szerint.
Nem hiszem, hogy pl. Dzsavernek vagy bárkinek személyes problémája lenne akár veled, akár mással, de azt szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy röhejes dolgokat művelsz a pályán, amikor versenyzésről van szó. Megpróbálhatnál egy kicsit "normálisan" menni, illetve azért valamelyest a Fair Play jegyében versenyezni, mert enyhén szólva is ocsmány, amit művelsz néha, még ha szabály szerint nem is - feltétlenül - büntetendő.
Természetesen nem személyes támadás, nem ellened, hanem a stílusod ellen szóltam, ami minden, csak időnként nem igazán sportszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 8GB RAM, 256GB SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest