- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Ezeket majd tegyétek valahol elérhetővé, mert ha a szerveren nincs fent, szerintem nem fog beengedni vele.

A tálcára kidobós dolog valami windowsos baromság lehet, nekem is volt már, volt olyan hogy 2 percen belül 2x is. GRID alatt is előjön nagy ritkán - érdekes más játékban viszont sosem.
JJ a billentyűzetes probléma nem tudom mi lehet, de valami nálad nem stimmelhet. A pinged jó volt, amikor erre panaszkodtál, a segítségeket maximálisan elérhetővé tettem, és más jelentett még ilyesmit (nekem is jó volt billel), szóval nincs ötletem...
Ma a hamachis szerver csak délután 4-től lesz elérhető, mert behalt az egyik szerverünk itt bent, amit helyrerántottam, de megfigyelés alatt tartom délutánig, és addig az asztalomon ül a hamachi szeró helyén. Elnézést mindenkitől, aki előbb jönne.
Ja és: nekem egyik kedvenc pályám Makaó!

Ted: az autófestésről valami infó? Vagy ezt kizárólag te műveled, így téged kell megkérni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest