Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Gyakorló futamok ideje alatt kaptam egy +5mp-es büntit két "vágásért" és az időmérőn való egyszeri pálya szélesítésért, ha jól emlékszem, de ezt nem vita indítónak szántam!
Biztosan tudom hogy nem direkt vágtam amit a 300 méteres fékutam is megerősít.
Aztán hogy volt az a béna szabály, hogy aki "akárhogy is, de vág az utána még fékezzen is" szabályt nem tartottam be, na bumm.(#4104) b-type
Viccnek szántam!
Dani tudja a legjobban hogy mit lehet vagy sem, mert a fent említett gyakorló futamon ő is kitett magáért és megfizette érte a tanuló pénzt., de egyet értek azzal amit írtál.
Időmérőn kell figyelni a vágásra, honlapon megtalálod hogy az erre vonatkozó szabály.
Az viszont, nem vicc.
(#4121) dugojancsi
Szia!
Üdv. köztünk! Sok sikert és ne ad fel!
Én ebben a játékban még bénább vagyok, mint a Grid-ben.
(#4156) Satan_Claus
Force EX-el meg vagyok elégedve, de mást még sosem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest