Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz dunc #1223 üzenetére

"a többiek akaratának diktatúraszerű figyelmen kívül hagyása"

Na ne röhögtess. Linkelhetek én itt bármit, felhívhatom a figyelmet bármire, senki le se szarja. Akkor mégis hogyan igazodjunk a "többiek akaratához", ha egy szót se szólnak???

"a kedves szervezők mintegy kiskirályként döntenek változtatnak meg mindent saját szájúk íze,és vezető tudásuk alapján"

Igen? És vajon miért van így? Nem azért, mert mindenki passzívan vesz részt az egészben, és csak cirkuszol, amikor már sok dolog nem tetszik? Nem vagyunk kiskirályok, hanem létrehoztunk valamit, amire senki nem mondta, hogy nem tetszik. Talán kommunikálni kéne, de úgy gondolom, hogy a mi részünkről ez maximálisan meg is történik folyamatosan.
    Nem vagyok gondolatolvasó, és emiatt nem is fogom elsajátítani ezt a képességet. Köszönöm szépen, elég nekem az, hogy naponta több órát foglalkozok ezzel az egésszel, és próbálom a képességeimnek megfelelően a maximumot kihozni belőle.

szerk.: ja és még valami: az külön röhej, hogy te itt se voltál, most meg osztod az észt...

Bármikor előállhat bárki jobb megoldással, javaslattal, bármivel. Nem tette jóformán senki. Akkor miről is beszélünk?

adyz akkor négyen maradunk. Én ezzel a helyzettel, egyesek ilyen hozzállásával nem tudok mit kezdeni...

Új hozzászólás Aktív témák