Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
cselt
senior tag
Minden windows telepítés után újra feltelepítetted a játékot, vagy már a meglévőt használtad továbbra is? Én pl nem telepítek már rFactort. Van egy lecsupaszított rF-em amit bemásolok simán egy új könyvtárba és csak ráteszem a modot és már megy is. Így nekem nem akadnak össze a modok, mivel majdnem mindegyiknek külön rFactort csinálok.
Nálad szerintem az lesz a gond, hogy telepítetted a játékot. Én most Win7-et használok és mindegyik rFemben lehetne akár más a profilom, beállításaim.
Szerintem vagy ne telepítsd újra a játékot csak másold át másik partícióra ne a C-re, vagy fogd meg az egyik régi Userdatádat és másold be a játék userdatájába.Esetleg nézd meg a Dokumentumokban a My Games, vagy a Saved Games mappában hátha oda tette.
-
kitkat.
csendes tag
Hű de jó hogy segítettetek
Szóval mindenhol körülnéztem, mindent végigolvastam, végigkérdeztem, mégsincs az a része sehol meghirdetve, hogy XP-nél újabb opoknál szétoszolna a rF más-más helyekre, mint a saját mappája. Szóval igazán örülnék, ha valaki, aki hasonlóan járt, leírná, mit is csinált, és hogyan is találta meg azt az Userdatát. Ha segítségre vetemednétek, részletezema problémát és a körülményeket.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Elektromos cigaretta 🔞
- Ubuntu Linux
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest