- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Vacsorázni invitál a OnePlus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Nem véletlen hogy elvertél ausztrál hotlaps-on amikor a régi kormányom volt és 80%-os pedál volt hozzá ráadásul akkor ismerkedtem a mod-al és ennek setupolásával, ettől függetlenül rendes körülmények között is simán elverhetsz mert igazából nem ez az életcélom hogy nálad gyorsabb legyek.
Másrészt fogalmam sincs ki vagy, nem követem f1rft-ben eseményeket elég nagy divat liga és még izgalmas futamot nem láttam, kb 3-at néztem tavalyiból félig aztán bezártam mert előzést nem láttam, max ha előzés volt akkor kilökés is egyben, de nyilván nem szar a liga és jó emberek vannak tehát pont rosszkor néztem, mert tisztába vagyok vele elég sok gyors és jó pilóta van.
MOLSZ meg azért megy rft-vel mert Sompir a szervező meg azért mert minden liga azt erőlteti. És a MOLSZ is elég nagy hülyeség mert a szimesek 30%-a el sem megy mert nem érdekli ez az egész, meg még egy nagy százaléka nem fog rft mód-al szarakodni és még egy százaléka nem is tud róla. Tehát "simsporttv nézői és minden rft liga legjobbja" lehetne az elnevezés.
Teszem hozzá egy időbe rft-vel mentem és nem az volt a gond hogy ne maradjak pályán, csak szimplán vicces volt a fizikája. Ez még a 2.0-ás verzió volt, és v3-al is mentem kb 3 kört megnézni milyen másabb a fizika de egy uninstall-t meg is ért
Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hobby elektronika
- Google Pixel topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple Watch
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kés topik
- További aktív témák...
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest