Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisJack
aktív tag
Ki fogok próbálni néhányat az biztos, főleg azokat amikről jókat hallok, mert állítólag vannak olyanok is amik szinte használhatatlanok. Egyelőre örülök hogy van végre egy szim., ahol F1-es kocsikat lehet hajtani, még ha nem is teljesen valósak az adatok.
Már nem vagyok olyan béna!
Nem csak azzal volt gond, hogy új nekem ez a kategória, hanem rossz verdákat nyüstöltem! A '06-ban -ahogy igazából is volt- a legjobb autók a Renault és a McLaren, ezek teljesen máshogy viselkednek féktávokon és kanyarokban is sokkal több bal****kodást "elnéznek" mint a többi gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem csak azzal volt gond, hogy új nekem ez a kategória, hanem rossz verdákat nyüstöltem! A '06-ban -ahogy igazából is volt- a legjobb autók a Renault és a McLaren, ezek teljesen máshogy viselkednek féktávokon és kanyarokban is sokkal több bal****kodást "elnéznek" mint a többi gép.