Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisJack
aktív tag
Ki fogok próbálni néhányat az biztos, főleg azokat amikről jókat hallok, mert állítólag vannak olyanok is amik szinte használhatatlanok. Egyelőre örülök hogy van végre egy szim., ahol F1-es kocsikat lehet hajtani, még ha nem is teljesen valósak az adatok.
Már nem vagyok olyan béna!
Nem csak azzal volt gond, hogy új nekem ez a kategória, hanem rossz verdákat nyüstöltem! A '06-ban -ahogy igazából is volt- a legjobb autók a Renault és a McLaren, ezek teljesen máshogy viselkednek féktávokon és kanyarokban is sokkal több bal****kodást "elnéznek" mint a többi gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Temu
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- H110 lapkakészletű DDR3-at támogató alaplapok
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE - Garanciális 2027 Júliusig
- iPhone 15 PRO 128GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 87%! Dobozában!
- Makulátlan ASUS VivoBook S14 M3402QA OLED - Ryzen 5 5600H, 14, 1TB SSD, 16GB RAM!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem csak azzal volt gond, hogy új nekem ez a kategória, hanem rossz verdákat nyüstöltem! A '06-ban -ahogy igazából is volt- a legjobb autók a Renault és a McLaren, ezek teljesen máshogy viselkednek féktávokon és kanyarokban is sokkal több bal****kodást "elnéznek" mint a többi gép.