- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Katonai strapabírással futott be a Moto G67 és Moto G77
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
cselt
senior tag
válasz
üzenetére
Igen énis inkább online párti vagyok (nem is tudom mikor indítottam el utoljára offlineban a játékot). Én csak abból vonok le következtetéseket, hogy olvasok másik rFactoros fórumokat is és ott az első futam után este már jön a sok beírás, hogy mikor lesz már meg az új mod. Gondolom az ő kedvükre készülnek ezek a villámmodok, de én ezeknek nem vagyok nagy híve. Bár igazából én mint egyszerű felhasználó nem tudom megmondani, hogy most ezek friss adatok vagy 10 évesek, mert nem értek hozzá. De van ismerősöm, aki belenézett nagyon menő F1-es modba és a sok évvel ezelőtti adatokból dolgoztak benne, ami nem is lenne baj csak akkor adják ki úgy, hogy nem 2009es, hanem mondjuk 2007-es mod. De tudom sok embernek csak az számít, hogy a kocsi kb. úgy nézzen ki, ahogy a TV-ben látja és akkor már jó. Nem bántani akarom ezeknek a modoknak a készítőit, csak ezzel elvonják a figyelmet egy esetleg igényesebb modról.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy Mo-n leginkább az F1 a keresett és kedvelt, pedig egy jó túrakocsinak nálam sokkal nagyobb élvezeti értéke van. Nem is szoktam F1es modokkal játszani.
Új hozzászólás Aktív témák

- Elemlámpa, zseblámpa
- Direct One (műholdas és online TV)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- SSD kibeszélő
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest