- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Üdv!
Nem találtam külön rFactor 2-vel foglalkozó topikot, de remélem itt is jó helyen van a kérdésem:
- Első kérdésem, hogy a demo-val működniük kellene-e a pluginek?
- Letöltöttem az 1008-as buildet (legfrissebb) és próbálnám először csak az Externals plugint futtatni, de nem megy. Láttam, hogy a 982-es builddel jött az új, 7. verzió a pluginból, de a leírást nem frissítették.
A leírás szerint a VC7 mappában van egy fordított verzió a pluginból, és másoljuk be a plugint a játék plugins mappájába.
Ezzel két bajom van. Egyrészt 7. verzióban nincs VC7 mappa, csak VC8 és VC11 és egyikben sincs lefordítva a plugin, másrészt nem egészen világos, hogy a plugin bemásolása milyen fileokat jelent?Nem is találtam sehol leírást, hogy pontosan mit és hova kellene raknom. Tudna nekem ebben valaki segíteni?
Látom, hogy visualstudio projectek vannak, a C++ sem idegen tőlem, de azt, hogy a játék mit művel és ezt milyen fileokkal teszi, arról egy értelmes leírás sincs.
Az is tökéletesen megfelel, ha valaki mond egy korábbi buildet és egy ahhoz működő plugint (amihez elérhető a project és a source fileok). A célom az, hogy a játékból kinyerjek pár adatot az autóról (sebesség, motorfordulatszám, forcefeedback értéke), és azokat kiküldjem USB-n, de a gyári mintaplugint se tudom futtatni.

szerk.: talán számít, hogy win10-en próbálkozom.
A választ előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

- Beszámítás! Motorola Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest