- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
válasz
ALgore2 #5494 üzenetére
Kezd elegem lenni ebből az új MVM appból. Egyszerűen képtelen vagyok fizetni benne. Limit rendben, pénz van a számlán, kétlépcsős azonosítás megjön, jóvá is hagyom, el is fogadja, de a CIB oldalán mégis hibára fut. Sikertelen fizetés 14-es kóddal
Teljesen mindegy, hogy appból, asztali gépen (Chromeban, Firefoxban), sehogy nem megy. -
Marcsello31
őstag
válasz
ALgore2 #2557 üzenetére
Hát. HA meg torténik, szerintem élesítik a vasvillákat akkorra.... Külfoldi dolgozók fizetése forintban számolva 1milla havi. ők meg sem érzik ezt. persze ez országfüggő.
Ugye azért volt a rezsi kitalálva, hogy a fizetésünkhoz viszonyították _gondolom én_
Ha meg merik tenni decemberre azt amit, akkor a télapó nem ajándékot fog hozni nekünk.
Ámen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest