- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
Nekem task házam van és elég jó rezonancia terén.
A rezonanciát az okozza hogy minden egyes vinyó és éppen működő optikai meghajtó időben más erővel rezonál. Ez azt jelenti hogy van olyan amikor egymás rezgéseit felerősítik és van olyan időpillanat amikor kioltják.
Ezt a legegyszerűbben úgy tudod ellenőrizni hogy a füledet a ház oldalára tetejére tapasztod és ha valami ritmikusan/periodikusan lüktető néha elhalkuló néha nagyon felerősödő zajt hallasz akkor a ház erősen rezonál. Ha csak konstans időben állandó (és halk) zajt hallasz akkor jó.
6 vinyó esetén nagyon nehéz megoldani hogy ne rezonáljanak össze.
Ha csak két-három vinyód van akkor érdemes különböző tipusú halk alacsonyrezonanciájú vinyót venni én úgy vettem észre hogy két ugyanolyan tipusú vinyó sokkal könnyebben összerezonál. -
Dzsekó
addikt
Vegyél ilyen beépítő keretet ez teljesen jó a rezonancia ellen:
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mobil flották
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- E-roller topik
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest