- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
Nekem task házam van és elég jó rezonancia terén.
A rezonanciát az okozza hogy minden egyes vinyó és éppen működő optikai meghajtó időben más erővel rezonál. Ez azt jelenti hogy van olyan amikor egymás rezgéseit felerősítik és van olyan időpillanat amikor kioltják.
Ezt a legegyszerűbben úgy tudod ellenőrizni hogy a füledet a ház oldalára tetejére tapasztod és ha valami ritmikusan/periodikusan lüktető néha elhalkuló néha nagyon felerősödő zajt hallasz akkor a ház erősen rezonál. Ha csak konstans időben állandó (és halk) zajt hallasz akkor jó.
6 vinyó esetén nagyon nehéz megoldani hogy ne rezonáljanak össze.
Ha csak két-három vinyód van akkor érdemes különböző tipusú halk alacsonyrezonanciájú vinyót venni én úgy vettem észre hogy két ugyanolyan tipusú vinyó sokkal könnyebben összerezonál. -
Dzsekó
addikt
Vegyél ilyen beépítő keretet ez teljesen jó a rezonancia ellen:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest