Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
Nekem is volt 2 Chieftec nagytornyom+egy BX3-as midi.
Biztos Dragon nagytornyod van. Nekem volt BX03-as utána Dragon, és most Bravo. Ezek közül a Dragon volt ami kicsit tényleg rezgett, valószínűleg azért mert az a legrégebbi fejlesztés, akkor még nem voltak ennyire gyorsak, remegősek a cuccok. Konfigom az adataimnál, 5-6 winyóm van, és nem rezeg... A Hitachi winyóval volt 1-2 érdekes dolog, de kiküszöböltem, most már csak a procihűtőmet hallom. (Meg persze a maxtort amikor dolgozik, de az más)
De még a Dragonban sem volt vészes a rezgés, néha hallottam csak.
Az új házak már jobbak ilyen szempontból.
Nálad lesz vlami gond, húzd meg jobban a csavarokat.
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
válasz
_Volkovy_ #12 üzenetére
Ha találsz egymás mellett 2 lemezt ami nagyon berezonál, és be tudod nyomni a szilót úgy hogy ne menjen az alaplapra, akkor az jó lehet. Szilikon nem folyik igazán, szóval ha nem vagy teljesen béna, akkor meg tudod csinálni.
Látszani nem nagyon fog, ha segít a hangon, akkor eladásnál még pluszt is érhet
De elöbb próbáld ki a winyókhoz a gumilábakat amit mondtak, ha az nem jön, akkor esetleg ezt. -
Trak
addikt
Ha az oldalbavágás segít, akkor az eléggé papírház
Vagy vlamit tényleg raksz a lemezek közé+a csavarok alá, vagy új ház. Szilikon az oda fog ragadni, az szétgányolja a házat. Bár ha nem nagy érték, akkor meg lehet próbálni. Végülis el is lehet majd távolítani, csak ki tudja mennyire kell szétkaparni szegény házat
Milyen ház amúgy?
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Milyen program, ami...?
- Macska topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest