- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak
addikt
Nekem is volt 2 Chieftec nagytornyom+egy BX3-as midi.
Biztos Dragon nagytornyod van. Nekem volt BX03-as utána Dragon, és most Bravo. Ezek közül a Dragon volt ami kicsit tényleg rezgett, valószínűleg azért mert az a legrégebbi fejlesztés, akkor még nem voltak ennyire gyorsak, remegősek a cuccok. Konfigom az adataimnál, 5-6 winyóm van, és nem rezeg... A Hitachi winyóval volt 1-2 érdekes dolog, de kiküszöböltem, most már csak a procihűtőmet hallom. (Meg persze a maxtort amikor dolgozik, de az más)
De még a Dragonban sem volt vészes a rezgés, néha hallottam csak.
Az új házak már jobbak ilyen szempontból.
Nálad lesz vlami gond, húzd meg jobban a csavarokat.
[Szerkesztve] -
Dzsekó
addikt
Nekem task házam van és elég jó rezonancia terén.
A rezonanciát az okozza hogy minden egyes vinyó és éppen működő optikai meghajtó időben más erővel rezonál. Ez azt jelenti hogy van olyan amikor egymás rezgéseit felerősítik és van olyan időpillanat amikor kioltják.
Ezt a legegyszerűbben úgy tudod ellenőrizni hogy a füledet a ház oldalára tetejére tapasztod és ha valami ritmikusan/periodikusan lüktető néha elhalkuló néha nagyon felerősödő zajt hallasz akkor a ház erősen rezonál. Ha csak konstans időben állandó (és halk) zajt hallasz akkor jó.
6 vinyó esetén nagyon nehéz megoldani hogy ne rezonáljanak össze.
Ha csak két-három vinyód van akkor érdemes különböző tipusú halk alacsonyrezonanciájú vinyót venni én úgy vettem észre hogy két ugyanolyan tipusú vinyó sokkal könnyebben összerezonál.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest