Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ck.

addikt

válasz Peace #686 üzenetére

Már egy ideje nézegetek végigjátszás videókat, szigorúan spoiler előtti eseményekig csak, de tulajdonképp hiába nézem, sajna nem segít. Nem tudom azt a technikát elsajátítani, ahogyan a streamerek játszanak...annyira természetesen mozognak, ösztönösen ugranak, elhajolnak, támadnak... nálam ha jön néhány combosabb ellenség, néhány kisboss egyszerre, akár a sárga óriás, vagy a piros óriáspolip, én akkor úgy besz@rok, hogy pillanatokon belül jön a halál. Nem tudok megtervezve, egy alapos stratégiát végrehajtva szépen tudatosan elbújni, majd megfelelő ütemben támadást végrehajtani, stb. Ha sok az ellenség vagy közvetlen előttem vannak a szikla tetején és nem tudok semmilyen más irányba menni, csak előre, akkor hajlamos vagyok bepánikolni, elkezdek ugrálni, mint egy elmebeteg össze-vissza, majd vagy beleesek a szakadékba, vagy addig futok és ugrálok, míg végül szitává nem lőnek, dashelés ellenére sem. Fegyvereket sem tudok 2-3. szintnél magasabbat elérni az első biome végére, a főgonosszal való találkozás előtt. Szóval nem tudom, a legnagyobb baj az, hogy bepánikozok akció helyzetben és össze-vissza kapkodok, nem tudok higgadt maradni és tervezni. Azt sem értem, hogy miért nem tudok sokadik szintű fegyverre szert tenni, amikor szinte mindenhova igyekszem bemenni, illetve kinyitni? Ki kellene nyitni a fertőzött ládákat is minden esetben? Próbálok vinni magammal egy űrhajós babát a bosshoz és lehetőleg egy élet kapszulát is, de eddig az sem volt elég... Fertőzött ruhával is neki lehet vágni?

Elméleti kérdés: Megfelelő reflexekkel akár minimális életerővel is ki lehet végezni az első bosst? Elméletben lehetséges minden támadási kísérlete elől elugrani/kikerülni/elhajolni és ezáltal csak idő kérdése, de akár a legalapabb fegyver is egy idő után végezne vele, vagy van scriptelt sebzés is és elkerülhetetlen a sérülés?

Új hozzászólás Aktív témák