Hirdetés
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- iPhone topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Figyelembe véve, hogy a malfunction kb rendellenességet, hibát jelent annyira nem meglepő, hogy ezek mindig negatívak
Én kerültem ezeket, ha vettem is fel vagy nyitottam bármit ami ilyen lila volt, akkor ether-rel negáltam előtte a negatív hatást.Van egy item, talán Nullification Sphere, ami azonnal meggyógyít minden malfunctiont. Na, ha épp rendelkeztem ilyennel, akkor pl direkt nyitottam 2 lila ládát majd egy gombnyomásra meg is "tisztultam".
De már értem, hogy másoknak miért hosszabb ez a játék, én saját magamnak nem nehezítettem semmi hátránnyal a dolgom, semmi lilát nem szedtem fel, még parazitákat se. Nem mentem challenge szobákba, és sosem szkenneltem más játékos hulláját. Mármint persze azután, hogy elsőre megszívtam én is.
Bár a trófea miatt az előző körömben felszedtem öt parazitát egyszerre, de sikerült olyanokat válogatni, hogy egyáltalán nem éreztem hátrányukat, sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gitáros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Eredeti játékok OFF topik
- Android szakmai topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- További aktív témák...
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest