- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardver1985
tag
Exynos 2200 chip
-
CP111
aktív tag
válasz
Makszimusz #56 üzenetére
Vagy 5 exynosos Samum volt, de a fent írtakat sosem tapasztaltam. Pedig igen sok mindenre használom. Még néha játékra is. Gps rendszeresen. Stb.
-
-
CP111
aktív tag
válasz
Makszimusz #52 üzenetére
Akkor vagy te fogtál ki mindig sz@rt vagy nekem volt szerencsém. Sok exynosos Samum volt, de egyikkel sem volt sose semmi hiba. Pedig az apróságokra is háklis vagyok!
-
icp1970
senior tag
6 GB ram szerintem is karcsú ennyiért, de ettől eltekintve tetszik a teló.
-
doooo
veterán
válasz
Makszimusz #52 üzenetére
Persze, de azért te vásároltad őket, nagy hévvel... csak tudnám mikor volt ennyi időd rájuk a jó Sonyk mellett... na meg honnan is tapasztaltad volna, hogy mennyivel zabáltak többet, ha nem volt Snapis verziód belőlük... és egyébként is egy igazán problémás széria volt közöttük, a többire nem igaz, amit írtál.
Jók ezek a sztorik. -
-
-
Érdekes, nálam nem így működik. Mondjuk én a listában lakatolom őket, de most a kártyákon is kipróbáltam:
Érdekes módon a kettő egymástól függetlenül működik, és úgy látom, a recent list lakatja "jobban véd". Ha kisöprök egy kártyát a task váltóból, a listában megmarad (lakatolva).
Edit: közben újra megnyitottam a task váltót, hogy levegyem a lakatokat (nekem elég a listában, ott jól működik), és 3 appnál eltűnt a pár perce beállított lakat! Valami tényleg nem kerek...
-
batai15
félisten
válasz
#95462144 #41 üzenetére
Bocsi de nálam sem működik (s21fe)
Azért azt mindenképp illene elfogadni hogy másnál lehet jelen van ez.
És nem app függő a dolog
A kolléga meg egyáltalán nem ír hülyeséget ,fogadjuk el hogy jelen van ez a dolog. És. Ennek semmi köze nincs miota regisztrált stb.
Le kell venni a szemellenzőt mert egyik márka sem tökéletes. -
törölt tag
-
batai15
félisten
A Samsung így akarja el adni a sok megmaradt félre sikerült SOC-ot ? Más értelmes magyarázat nincs rá hogy folyamatosan váltják az fe széria esetén a típust.
Egyébként sem lesz olcsó az új fe akkor meg már inkább az s23. -
doooo
veterán
Pletykák. Semmi más. A 6GB meg tényleg kizárt. De az Exynos is, már nem is gyártják. Ha meg mégis fogják, akkor már az új technológiával, azaz egy ütős kis SoC lehetne (egyébként is az, de ha a fogyasztás még jobb lesz, akkor végképp)... de aligha lesz ebből bármi is.
-
idealist
újonc
Teljesen felesleges.
Logikusabb lépés lenne, ha kínálatban tartanák a sima S22-t, akár az Apple az alapmodellt az előző és az azt megelőző évből. Szerintem így is lesz. -
Bossyy
tag
Ugyan régen volt Exynos-szal szerelt telefonom (S6 majd utána S8), de nekem az égvilágon semmilyen bajom sem volt velük (ettől persze még lehet, hogy az S20 as kukába való telefon, vagy az volt a megjelenésekor, nem tudom).
Szerintem akkor lenne igazán bevállalós a Samsung, ha tényelg adna valami pluszt a "rajongói" kiadáshoz. Itt nem gondolok semmi egetverőre, csak olyanokra, amik a legótvarabb, belépő szintű androidos telefonokban is előfordulnak.
Tehát mondjuk a két SIM kártya MELLETT még egy memóriakártya foglalat. Vagy olyanra, hogy Jack aljzat. Vagy FM rádió. Vagy értesítési LED (tudom van AOD, de segítségével töltéskor vagy nem fogadott híváskor konkrétan méterekről lehet látni hogy mi a helyzet).
Tudom ezek sokak számára haszontalan dolgok, de személy szerint nekem tetszenének és olyat húzna a Samsung, ami a felső kategóriában kuriózum.
Persze tudom hogy úgysem mernének ilyet lépni :-) -
joey04
titán
Picit túlzó cím.
-
janeszgol
félisten
Azért az S22 hardvere nem egy gyenge sz_r. Az SD888-nál jóval erősebb. (GPU-ban pl 50-60% körül tud többet.) Tehát lesz ugrás az S21 FE-hez képest.
Viszont nehezen helyezhető el a kínálatban. Ott az S23 380 környékén (addigra olcsóbb is lehet, mire az S23 FE kijön). Ott a kifutó S22 még, ami őszre lehet benéz 300k alá.
-
atike
nagyúr
Lábon lövéssel indítanak...? Csak nem 'tán....
-
DraXoN
addikt
Milyen telefon ez? Nem tűnik biztatónak.
Az enyémben is 8GB van, de hasonlót se tapasztalok ilyen jellegű "formot töltök ki" használatnál (Huawei Mate 20 X 5G)Egyébként ha általánosan engedélyeznék a SWAP területet telefonoknál ezen bezárás gondokat megoldaná (némi sebesség és tárterület kárára, de sebesség gond csak azoknál lenne amit úgy is kidobott volna a ramból azt bezárva).
-
DraXoN
addikt
Az emberek veszik a sok ramos telefont (régebben pc-t)... hogy szabad legyen a ram. Azért kell, hogy legyen üres, "ha kellene" ... memóriamenedzsment, az vajon mi?
Windows/Linux-nál is... jaj "tele a ram" ... az a dolga. A lényeg, szabad legyen amikor kell, addig had maradjon benne a korábbi program, nem sok dolgot kéne zavarnia. -
kekedi
senior tag
-
ubi7x
friss újonc
Április 1-én megjelent hírt lehozni 3-án nem menő ....
-
adalbert1
veterán
Nem igazán értem a gondolatmenetet a Samsungnál.
Az S20 FE-ből ugye először volt Exynos, majd kijött a Snapdragon változat is.
S21 FE már csak Snapdragonnal jött.
S23 FE-nél visszatérnek az Exynoshoz? Miért? -
balintka
addikt
Hát ez érdekesnek tűnik így. A 6 GB RAM 128-as tárhellyel is kevés már 2023-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest