Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Undoroid

őstag

válasz akos3 #1475 üzenetére

Szia!

Nem kegyetlen,hanem inkább hanyag voltam...A reggelire szánt literes tej kapott defektet a hátizsákomban!Aki ismeri a katonai hátizsákot az tudja,hogy abból se ki-se be ne folyik semmi! ;] A mobilom pedig nem a szokásos helyén -az egyik zsebében- hanem a táska alján volt! :W

* * *

meroly!

Sejtettem,hogy mi várt ezután rá,de próbáltam menteni,amit lehetett!Azonnal lekaptam az aksit róla és rögtön szétszedtem!Ezután kompresszorral kifújtam az árnyékoló lemez alatti elérhetetlen helyekről a tejet,majd több sebbenzines fürdőt is kapott!Pár napig 'rendesen' működött,de a folyamatos fagyogatások/hibaüzenetek jelezték,hogy valami nem OK! :( A kijelző háttérvilágítása pár nap után adta fel a küzdelmet!A készülékem még most is működőképes,de nem elérhető a bluetoth!Az infra képes adatot fogadni!Ami érdekes volt az egészben,hogy a telefon kikapcsolt állapotában a szokásos ideig volt jó az akku,de bekapcsolva a szokásos 1hét helyett már csak max 1.5napig volt használható!Gyanítom,hogy folyamatosan be van kapcsolva az infra és a bluetoth is...

&

Új hozzászólás Aktív témák