- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Már az Oppo is kezdi
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arkades
senior tag
válasz
Fancy-boy #38202 üzenetére
Én nem írtam, hogy bonyolult lenne. Persze nem is tudom, hogy melyik céget épp melyik másik vásárolja meg. Mondjuk azt tényleg nem tudom, hogy ha egy adott céget felvásárol egy másik, attól még miért nem lehet egy bizonyos készülékhez függetlenítő kódot adni, ez miért kizáró ok? De hát mindegy is, a lényegen nem változtat.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Router gondok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest