Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
amanoba
üzenetére
én elég nagy 7110 guru vagyok.
.. ha a közelemben laknál, olyan pengére megcsinálnám neked a flippet, hogy csak na'! nem elég tisztitani. 1-2mm-t le kell vágni a rugóból is. amugy meg szilikonnal szoktam öket befujni, hadd csússzon ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
KSparrow: én ugyanigy kezdem, olyan dzsuvás telefonok kerülnek hozzám, hogy rossz ránézni

-
KSparrow
őstag
válasz
amanoba
üzenetére
én már tisztítottam. ajánlom, hogy bontsd meg az egészet, minden darabra, és ami ne elekronika(a csengő hangszórót is ki, a flip műanyagot le, (mert ugye abban van a mikorofon) az előlapból a sínt is ki lehet venni, és ezeket, szóval előlap, gombsor, fém sín, hátlap, nyugodtan mosd ki folyékony szappannal, körömkefével a csap alatt. állítólag, ha a egy pár mm-t levágsz a rugóból, és úgy teszed össze, akkor erősebb lesz, mondjuk én nem piszkáltam, mert a csavarmenetek szétmentek mindkettőmön, és nekem azért rossz sajna.
de amiben nincs elekronika, semmi, azt nyugodtan lehet így mosni, gyorsabb, mint alkoholos fülpiszkával. ahol meg maradt kosz résben, ott meg fa fogpiszkáló. újjá lehet varázsoklni a telókat.
hozzám bármi új telefon kerül, azt azonnal bontom meg és mosom le, ezalól csak a 6680 a kivétel, de az vadi újként, gyári fóliával jött.. (jó, a 9110est se mostam ki, de az tiszta is volt). amúgy nem értem, hogy hogy lehet használni/eltenni úgy egy telefont, hogy tiszta dzsuva? egyrészt tényleg a baktériumok lelőhelye úgy, másrészt nem is túl gusztusos kézbe venni.
a kimosás után a napon most 5 perc alatt kiszárad, vagy hajszárító. és jó a telefon. nekem volt, ami majdnem gyári tiszta lett..
a 6150-esem miaután lemostam, kiderült, hogy mattos.. 
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- CORSAIR K100 AIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.. ha a közelemben laknál, olyan pengére megcsinálnám neked a flippet, hogy csak na'! nem elég tisztitani. 1-2mm-t le kell vágni a rugóból is. amugy meg szilikonnal szoktam öket befujni, hadd csússzon ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a 6150-esem miaután lemostam, kiderült, hogy mattos..