Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - iPhone topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - One mobilszolgáltatások
 - Poco F7 – bajnokesélyes
 - Telefonjavítás, szerviz
 - Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Xiaomi 14T Pro - teljes a család?

- 

Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

KSparrow
őstag
N90 proto értékét én se tudom, erre van is egy jó szó: felbecsülhetetlen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
és a 8810 is működik, csak valamiért nem tölt. cseréltünk már benne töltésvezérlő-IC-t, de nem oldotta meg, lehet csak nem jó töltővel próbálom (nem tudom, mi baja a rendes ACP-7-tel)(#17955) susu88:
nem is az, arra azért figyelek, hogy áron alul vegyem, vagy max árában. Pl.: Nokia 1280, újonnan 7-8000, én egy ezresért vettem, az az ébresztőórám. de mondom, ezeket nem üzleti szándékkal veszem.
persze, van, amit igen. de az a rikább. és én már csak Nokiával foglalkozom. Volt egy SE walkman vackom, 1700-ért vettem, boldog voltam, hogy olcsó, osztálytársam még aktívan azt használta (egy fehérW350 asszem) fél év után boldog voltam, hogy elment végre, asszem cseréltem.
Már csak Nokiáért adok pénzt. még az se megy el mindig, pedig tesztelt, jó telefonokat, azaz tudom, mit adok el, még így se. van, ami lassan egy éve nálam van. de nem bánom, mert ha másnak nem, alkatrésznek jó lesz valamikor, ha addig nem megy el. 
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- CSÚCS GAMER! 13900KS/ Astral 5080 / Z790 APEX / 48GB 8000MHz / 2TB NVMe / 860w Platinum! BeszámítOK
 - ÉRINTŐSDell,14"FullHd IPS,core i5 8350(8x3,6Ghz),8-32GB DDR4 RAM,Magyar vil.bill,SSD,Jó akku,Win.11,
 - Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
 - Intel CORE 2 QUAD + ASUS PB VEGAS2 + 4GB ram
 - -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!

- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
 - HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
 - Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
 - Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)