Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
golya32
üzenetére
az valószínű kamerabajo, de ha jó áron vetted, akkor örülj.
én majdnem vettem egyet 16-ért, de a kamerában nem ment az optikai zoom, ezért kihagytam.
a piacon most elhoztam egyet 4-ért, hasonló hibával. Ez ugye a sima N93. nem sokkal később lett N93i-m is, ennek a kamera érzékelője rossz, azaz a zoom megy, csak nincs kép. sajnos a két kamerát meg nem lehet egybeépíteni, és már sehol de lehet szerezni. A WLAN-hiba lehet panel, de lehet hogy csak a WLAN antenna halt meg.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Egérpad topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én majdnem vettem egyet 16-ért, de a kamerában nem ment az optikai zoom, ezért kihagytam.