- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #5134 üzenetére
Mr.Rolynak tényleg nincs, de ennyi pénze van pont most telefonra, úgyhogy abból inkább főtelefont venne, ha nem gond
csoda120 #5146: azért örülök hogy tényleg szinte mindenkinél megfordult annak idején egy 6230-as
minolta5: akkor lassan szervezhetek az élő internetes közvetítést
-
meroly
veterán
válasz
pszili8 #5088 üzenetére
Látom ez a 6300 bejött. Én is sokadszorra térek vissza a 6230i-hez.
minolta5: hát kötött a keret, de annyira nem. Igazából nincs semmi ami tetszene. Ami szóba jöhet és az ellenérv:
6303 - fém
6303i - fém
3720 - durung, rossz a perem, gyenge akku
Ezért gondolkozom az utángyártott műanyag házon 6303-ire.. de az meg fos....Azért jó hogy a 6230 mindenkinél ott figyelt. Annak idején nem tetszett. Akkor volt asszem 6101-em meg 7270-em és azok sokkal menőbbek voltak.
-
meroly
veterán
Ezt egy másik topikban már ecseteltük, de akkor bemásolom:
2001 - Siemens A40 - első telefonom - Pannon Bee
2002 - Trium Mars - ekkor lettem vodafonos
2002 - Ericsson T28s - imádtam
2003 - Nokia 8210 - "a fertőzés" (innentől csak nokia jön)
2004 - Nokia 3100 - az első színes
2005 - Nokia 6020 - az első kamerás
2005 - Nokia 6101 - kinyithatós mánia
2006 - Nokia 7270 - egyediség mánia - ezt imádtam
2007 - Nokia 8800 - no comment (másfél év használat - ez a leghosszabb)
2009 - 6233, E51, 8600 Luna, Sirocco, 2700, volt céges 2330c - kerestem a 8800 utódját, de nem találtam
2010 - jelenleg 6230i - elvagyok, mert semmi se tetszik a mai kínálatba. -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #5059 üzenetére
A szívem szakad meg az ilyen képek láttán....
Na megjött skacok az emlegetett 6230i. Tényleg érdekes, mert amint sim-et rakok bele, elindul egy pillanatra felvillan a Kedvencek-Menü-Névjegyzék gomb hármas meg az akku feszültségszintje, de aztán kikapcsol, majd folyamatosan bekapcsolgat, de világítás nélkül, csak a töltöttséget jelzi ki, majd megint ki, majd megint be...
Erre aszontátok, hogy antenna gond. Kicseréltem a saját antennámmal, de azzal ugyanez? Valami ötlet még? Ha nem nem gond, elteszem alkatrésznek.Ja és kipróbálgattam az alábbi kombinációkat:
1. 6230-as 1,3-as "i"-s kamerával --> semmi
2. 6230i 128x128-as sima kijelzővel --> semmi
Sebaj, legalább megnyugodtam -
meroly
veterán
válasz
Stimpy001 #4924 üzenetére
Párom régi 6060-asán is már felül vannak a csíkok. Amióta a 128x160-as kijelzőt nyomatta a nokia, azok a csíkok felülre kerültek.
Amúgy tényleg jó böszme, nem is néztem még a méreteket. Összehasonlítva a 6230i-vel, hát ejha!
-
meroly
veterán
válasz
Stimpy001 #4922 üzenetére
Majd akkor összehasonlító fotókat is várok
Ez alapján a kép alapján sima S40 tűnik.... -
meroly
veterán
válasz
pszili8 #4894 üzenetére
Hát igen, gyönyörű az biztos, de sajnos nagyon-nagyon kényes. Eleve nem csak a kijelző körül van ugye üveg, ami alapból könnyebben törik mint a műanyag, hanem a billentyűzet fölött is. Én meg annyira nem tudok vigyázni rá mint egy hímestojásra, ezért nekem nem vált be. A hátlap meg szerintem ocsmány, bár legalább nem csúszott
-
meroly
veterán
Nálam a csúcspont az volt, amikor a siroccora vettem 25k-ért eredeti nokia házat. Aztán úgy sem tetszett és elcseréltem egy Lunára, persze buktam rajta a ház árát szinte. A luna meg leesett és berepedt a kijelző plexi, újabb tizenakárhány ezer ft, majd azt is eladtam. Nem jó befektetétés ilyen kategóriában a telefonbiznisz.... -
meroly
veterán
Apám, ezek az arcok
Melyiket mondod ezen a képen?
-
meroly
veterán
6510 hm.....
-
meroly
veterán
válasz
pszili8 #4802 üzenetére
Bakker, pont a napokban néztem egy ilyet, mert a BT PAN-on kívül a céges notin sehogy máshogy nem férek hozzá a teljes nethez, a VPN minden esetben kell hogy kiengedjen, ahhoz meg ugye korlátozott net jár. BT PAN-al ment, arra voltam kíváncsi ezzel a mifi-vel megy-e....
bepe79: hm... nem rossz
minolta5: nekem csak a hétköznapok jók sajnos....
Most hogy kezdődik az egyetem, meg már főleg.
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #4758 üzenetére
Ja és ráadásul fém is. Aki árulta a műanyagot, szintén kitiltva
Na úgy már nem rossz, elvileg passzolnia kell, de ha a hátlapba sincs belegravírozva a 8800, akkor mivan? Amúgy melós telefonnak nem jó, mert az akku csak max 2 óra beszélgetést bír, ha nincs nyomkodva. Ha nyomkodod is akkor 1 órátbepe79: ez tényleg az
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #4756 üzenetére
Hát ja
bepe79: mi vájdékiek meg amúgy se vagyunk érintettek a témában...
Amúgy a 6300 ház fém volt sajnos, de megtaláltam a rohadt-genyó-szemét-kötsög vaterán a műanyagot, hát az már nem fest ilyen jól. Nem tudom mi legyen
-
meroly
veterán
Srácok lehet bepróbálkozom a 6300 + utánygyártott műanyag ház kombinációval. Vélemény?
-
meroly
veterán
Tudom, nem ide tartozik, de nem tőletek akart valaki rajtam kívül X2-t? A srác jól levitte az árát, gondolom a gari csak Ausztriában érvényesíthető, meg fekete és nekem fehér kő' majd.
-
meroly
veterán
válasz
Stimpy001 #4704 üzenetére
Mit is intéz pontosan? A nagy semmit? Egyszer meg kellett írni az oldalt, de mindent te csinálsz, minden automatikus, tehát ők semmit sem szolgáltatnak, csak a tárhelyet adják, azt a pár kb-ot, amit elhasználsz egy hirdetéssel.
Normális aukciós irodát megértem, mert ott terembérlet, alkalmazottak, stb, stb.... -
meroly
veterán
Kötsög vatera!
[link] -
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #4674 üzenetére
És használta is? Miért nem kaptad ki a kezéből?
ligeti8: képeket a 2300-ról!
-
meroly
veterán
Szép jó reggelt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged