- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
Mulderpapa #16623 üzenetére
Nekem is van egy dummy 6650 fold-om, nekem is tetszik. Meg egyszer nyomogattam egy hosszabb ideig, a gombok jó kényelmesek, meg a fül száj távolság is bőven megvan beszélgetés közben. Egyedül a wifi hiányzik, de érthető okokból, használja az ember csak a 3G-t hamár szolgáltatóspecifikus telefont vesz
Amúgy nem tudom hogy vagytok vele, de a másodtelóm (1800) kölcsön adtam és most kéne valami másodtelónak, de retrot nem akarok befogni, így egy 6233 van most. Ezt a másodtelót nem használom csak a táskámban van bekapcsolva vészhelyzet esetére.
-
meroly
veterán
Az egyik 6310i-mben 1000 fölött van a life timer
Ja és a 3720-amon (tudom nem retró, ez a főtelefonom) frissítettem házilag szoftvert a suite-al és a life timer is nullázódott
A 3110c-ből meg teljesen el is tűnt a life timer a warranty-ból
Csak arra akartam kilyukadni, hogy simán manipulálható. -
meroly
veterán
válasz
pszili8 #16532 üzenetére
Valahonnan ismerősnek kéne lennie?Ezt a hagenuk-ot keresgéltem és találtam közben egy jó kis blogot.
-
meroly
veterán
válasz
Mulderpapa #16442 üzenetére
Ezt próbáld meg:
Saját hívószám lekérdezése:
*121#Majd ezt:
Szolgáltató lekérdezése:
*126*kilencjegyű telefonszám#
példa: *126*301234567# -
meroly
veterán
válasz
Mulderpapa #16374 üzenetére
Ment pü.
Ez a 2300 igen kapós lesz ahogy látom -
meroly
veterán
válasz
Don Pityu #16250 üzenetére
A jobb oldali Motorola F3, a bal oldali Motorola E1.
(#16251) Don Pityu: ez pedig Alcatel OT 526
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
S40-es nokiánál be lehet valahogy állítani, hogy ha valaki BT-n küldeni akar valamit, azt jelezze a telefon hanggal?
-
meroly
veterán
válasz
T0rnad0 #16163 üzenetére
Igen, azt én is hallottam, de a C3-01.2 már jó, meg abban gyorsabb a proci és több a memória is. Asha 300 is tök ugyanez, a wifi hiánya nem gond, de abban nincs vaku, ergo zseblámpa se, azt pedig meglepő módon nagyon sokat használom a 3720-ban.
Igazából már jópárszor körbejártam, nincs alternatíva leváltani a 3720-at. A szintén érintő nélküli más márkájú telefonok nem tudnak annyival többet amennyivel megérné. Várok, hátha eszébe jut a nokiának kiadni egy strapatelót -
meroly
veterán
válasz
T0rnad0 #16144 üzenetére
Igen, de a vezérlés csak érintéssel megy, szerintem az android nem támogatja a gombokat a navigáláshoz.
Amúgy ami még tudásban tökéletesen megfelelne az a C3-01: 3G-s, S40-es, van benne grátiszban wifi, vakus kamera, elemlámpa, ennél több nem kell, csakhát az is érintő.... -
-
meroly
veterán
válasz
golya32 #16127 üzenetére
6650?
Ja abban nincs wifi....
N92, N93 ami felhozott a szűrő.T0rnad0: a procin??? 1GHz nem ám hogy nem elég egy telefonba... nemrég még az asztali gépemben is annyi volt
Egyébként szerinte(te)k ez a defy pro attól függetlenül hogy érintős használható lesz a nélkül is? Úgy értem van navigomb, miegymás, de az érintőtől irtózom.
-
meroly
veterán
válasz
T0rnad0 #16124 üzenetére
Elvileg ilyen lesz a Motorola Defy Pro is.
-
meroly
veterán
válasz
T0rnad0 #16122 üzenetére
Húúú ezek a casio-k nagyon jók.
Meg még ezek tetszenek, de itthon nem lehet kapni:
Kyocera DuraPlus
Kyocera DuraCore -
meroly
veterán
válasz
T0rnad0 #16117 üzenetére
Azok már nem tetszenek. Az a strapa jön be, amin nem látszik annyira hogy az. Sonim pl undorító, múltkor fogdostam mediamarktban, hát hétköznapokban nem tudnám használni
minolta5: az nem rossz. Még gimiben volt egy osztálytársamnak olyan. 6250 ami még nagyon tetszik a retró strapák közül.
andRú: elég leharcoltak, de
-
meroly
veterán
válasz
zorzy4 #16115 üzenetére
Jó ég tudja. Megtetszett. Annak idején vagy X2-00 vagy 3720 volt az amik között vacilláltam. Aztán mondom megpróbálkozom a strapával, mert az X2-ben volt fém, azt meg utálom. Szóval ez lett és nem bántam meg, sőt annyira oda vagyok érte hogy strapa legyen, más nem is kell. Ez eshet, ázhat, semmi baja. Nem mintha nem vigyáznék rá, de jobban esik hogy nem kell úgy figyelni rá mint egy hímes tojásra.
Persze nem utolsó sorban fontos hogy túlélje az apokalipszist -
meroly
veterán
válasz
T0rnad0 #16113 üzenetére
Netezni gépen kell
Amúgy én is szoktam pl fb-t meg koponyeget meg index-et nézni az opera-val a 3720-on, arra tökéletes. Sőt még BT-n meg is szoktam osztani a kemény EDGE-t laptoppal, kicsit lassú, de célnak megfelel. Ha lenne 3G-m, nem szólnék semmit, más nem is kéne bele. De így is jó, érdekes módon elégedett vagyok vele ahhoz képest hogy nem egy nagy eresztés, de a strapa nagyon fontos nálam éshát nincs más ebben a kategóriában. -
meroly
veterán
válasz
T0rnad0 #16109 üzenetére
Húú igen, a qwerty egy darabig nekem is a mániám volt. Érintőt hétköznapokban még nem használtam, csak így haverokét nyomkodtam, de az lenne az utolsó amit valaha vennék.
Ami nagyon bejött az a sima bar kialakítás gombokkal. Vagy még talán a kinyitható. 7270-em pl nagyon imádtam, vagy még a 8800 volt kényelmes telefonálni (sms már nem annyira). -
meroly
veterán
válasz
KSparrow #16082 üzenetére
KSparrow jóvoltából egy várva várt gyöngyszemmel gyarapodott a gyűjtemény:
Nokia 7270
Itt lehet megnézni. -
meroly
veterán
válasz
shimano1978 #15928 üzenetére
Oh, tényleg ezt is olvastam valahol
-
meroly
veterán
válasz
sunahunter #15916 üzenetére
Ja hogy az forrasztós? Nem pattintós?
kaller1: te megint kínaiul írsz
Jóvan, lemondok a moddingolásról, megvárom míg a nokia kiad valami új strapatelót
Azért mivel nem túl nagy tételek már maga a két teljes készülék sem használtam, kipróbálnám a dolgot, meg ez a DCC akármi is érdekel. -
meroly
veterán
válasz
sunahunter #15913 üzenetére
De miért???Akkora különbség nincs köztük, ugyanaz a modul csak az egyik 2, a másik 3,2 megapixeles.
-
meroly
veterán
Srácok, ti nagy telefonszerelők vagytok, ezért itt kérdezem.
Nokia 3720-ba mekkora eséllyel tudok betenni egy 6303-as kamera modult?
6303 kamera modul
3720 panelHa fizikailag bele is megy, szoftveresen nem vágom tönkre?
-
meroly
veterán
válasz
sunahunter #15809 üzenetére
Nekem van egy egész szép állapotú, csak tiltott sajna
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #15644 üzenetére
Az komoly előélet. Egyetértek egyébként, egy 6250-el tuti feltünést keltessz na meg ezzel a retro headsettel is
iPhone amúgy se bír egy sima leesést se szőnyegre. A 3720-am is állítólag jól bírja, olyan videokat láttam a youtube-on, a szívem megszakadt. Pl ez a dobálós. Vagy az áztatós vagy az autós. Persze a sajátom nem merem ennyire tesztelni, de tény hogy sokat bír, na. Más telefon már rég meghalt volna nálam. -
meroly
veterán
válasz
KSparrow #15637 üzenetére
Az ember azt hinné örök darab, akkor ezek szerint mégse
Rendeltem egy ilyen retro headsetet, mit szóltok? -
meroly
veterán
Mai szerzemény:
Panasonic GD-52
Töltő megvan, felraktam, villog mint az őrült.Lehet megválnék tőle valami nokiáér
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #15576 üzenetére
Ja nem, a kijelző jó, ami benne volt nem volt jó (igazából kettőből raktam össze egyet), térerőt talál, látom a kijelzőt rendesen, de a gombok nem reagálnak, csak pittyegnek.
112-t így nem tudom kipróbálni.Akkor érdemes lenne újrahúzni? Csak szerencse is kell hozzá, mert ha az usb kapcsolat nem nokia suite módban van akkor itthon fújhatom.
-
meroly
veterán
Srácok, szereztem egy 1680-at, de sajna bekapcsolásra nem reagál, beázva nem volt, de szétszedve igen, mert már az elején hiányzott pár csavar. Érdemes kínlódnom vele, vagy mit csináljak?
Másik kérdés, 6300, bekapcsol (megszereltem a bekapcsoló elektronika le volt törve, odaragasztottam, így már a gombbal is bekapcsol), de a billentyűzet nem reagál, ami érdekes, mert pittyegni pittyeg, de nem történik semmi. Szóval olyan mintha félig jó lenne, de mégse. Ötlet?
-
meroly
veterán
válasz
LaciGSM #15562 üzenetére
Ez egy nagyon jó ötlet, én a mostani telefonom óta lettem ütésálló mániás. Nagyon sokat jelent amúgy is, meg a tudat is hogy leeshet, vizes lehet stb, akkor is tudsz majd telefonálni.
Épp egy szép 6250-et vadászok első körben, aztán kéne 5210, 5100, 5140, 5500.... stb(#15566) KSparrow: LIKE
-
meroly
veterán
Ezmi?
Most vagy az öngyújtó nagy vagy a telefon nem nokia. -
meroly
veterán
Tőletek kérdezem, mert ti otthon vagytok szerelésben.
Szerintetek mekkora esély van rá, hogy a 3720 házba egy 6303i belsőt lehessen tenni?
A két panel egymás mellett:
kép
Szerintem még a csavarok helye is ugyanott van.
Hm?
Vélemény?Visszavonom, alul a csatlakozók nem ugyanolyanok
Áhhh pedig de jó lett volna -
meroly
veterán
válasz
LaciGSM #15269 üzenetére
Ment pü.
Engem linkelhetsz, ha gondolod, én is linkellek.
meroly.c8.hu -
meroly
veterán
válasz
Earl_Muttley #15255 üzenetére
Na, van egy Panasonic EB-G500 (sajna pár gomb hiányzik), Siemens S40 (akku nincs), SonyEricsson T610 és végre egy 3210.
Ez utóbbira keresek előlapot, a többi akár csere tárgya is lehet
Meg az összes nem nokia retróm is mehet cserébe valami nokiára. Várom az ajánlatokat! -
meroly
veterán
válasz
Earl_Muttley #15250 üzenetére
4 vagy 5, még nem volt időm megnézni részletesen, csak átfutottam.
Mindegyik hiányzó, bár ami nem nokia, azt szívesen cserélem majd olyanra, ami nokia és hiányzik -
meroly
veterán
Hűűű ma kollegámtól kaptam egy doboznyi régi telót, köztük 3210 (végre) valami antennás pana, sonyericsson, siemens... este részletesen beszámolok róluk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged