- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don Pityu
csendes tag
Hali!
Beújítottam egy 6310i-t ami állítólag néha kíírja hogy :contact service.
Mi okozhatja? -
Don Pityu
csendes tag
6510i.,8310i.,8210?
-
Don Pityu
csendes tag
Mi a véleményetek a 6610i-ről?Az a dilemmám,hogy van egy lepukkant külsejű 6610i-m amire gondoltam veszek új burkolatot+bill-t.4000-ért találtam is,de a vaterán 1500-körül mennek a 6610i-k.MEGÉRI BERUHÁZNI?
-
Don Pityu
csendes tag
Nem hiányzik valakinek az életéböl egy 3660?[link]
-
Don Pityu
csendes tag
Hali!
Ajánlott nekem valaki egy csilli villi 6100-át.Nekem baromira bejön ez a szitu,de kicsit drágállom 8000-ért.Mi a véleményetek?És a 6100-ról?
Más:
Van egy 3650-em ami bekapcsol,megjelenik a Nokia logó aztán kész,nem kéri a pin kódot,hanem úgy egy perc múlva kikaccsol.Mi lehet a baja?Hogy lehet helyretenni az agyát? -
Don Pityu
csendes tag
Sziasztok!
Sikeresen beválasztottam 2db 6220-al.Beütöm a pin-t és kiírja hogy telefon korlátozva és kér egy kódot.Van ötletetek? -
Don Pityu
csendes tag
-
Don Pityu
csendes tag
Vodafone 455.Mond valakinek valamit?Állítólag érintőképernyős és csak a Madaras Tescoba 500 Ft lebeszélhetőséggel 5990.-
-
Don Pityu
csendes tag
Skacok!Mi a gond ezzel a készülékkel,hogy mindenféle licitháború nélkül megnyertem?[link]
-
Don Pityu
csendes tag
Van valakinek pöstön megunt randa,de müködő 3310-e amitől megszabadulna?a 6680 már mindegy mert valaki rámnyomott.
-
Don Pityu
csendes tag
Mit kóstál manapság egy 6680?
-
Don Pityu
csendes tag
Skacok!
Tegnap beszámítottam egy LG B1200-ba egy Samsung SGH-X660-at.Van vele egy kis gubancom.
1.Bekapcsolás előtt le kell venni az aksit,visszatenni és akkor megy.
2.Függetleniteni akartam,találtam is ezt:[link]
kifüggetlenítette,de ahogy kikapcsoltam újra kellet kezdeni a tortúrát.Létezik hogy minden bekapcsnál függetleníteni kell?BETOJOK! -
Don Pityu
csendes tag
Sziasztok Islerek!Mi a véleményetek erről a féltégláról?Az aksija mintha a 1011-é lenne..[link]
-
Don Pityu
csendes tag
LG B1200 FULL!!!
[link] -
Don Pityu
csendes tag
Cső nagymesterek!
Hózzájutottam egy csomó használatiutasításhoz,bár sajna nincs benne magyar,de ha valakit érdekel írjon e-mailt:LG-KG800.,SonyEricsson W380,W760,K800.,Samsung SGH-460, E530C,D600
Nokia:3250.,3600 slider.,5100.,5070.,5310.,6131.,6233.,6300.,6500.,6600.,6680.,7373.madacsiistvan75@freemail.hu
-
Don Pityu
csendes tag
Amúgy a 2110-em kijelzője aksi nélkül is felvillan töltőre téve.Nem kén ennek a nyomorult 1011-nek is bevillanni?
-
Don Pityu
csendes tag
Más téma!
Van egy nem igazán üzemelő 1011-em aminek szeretném megbikázni az aksiját,hátha akkor valami történik...Találtam is egy régi szakadt 198 töltőt /11.valamennyi V/ami elvileg jó mert összeérintve a két szálat szikrázik.A szikrázós végét egy szikszalaggal ráragasztottam a + a másikat a - oldalra.Ez így jó lesz vagy hívjam a tűzoltókat?Mennyi ideig hagyam így?
Köszi! -
Don Pityu
csendes tag
JÓ!
-
Don Pityu
csendes tag
Iso raz.Tegnap nem voltatok valami aktívak hátha nem mindenki látta...
Sziasztok!
Viccen kívül most egy olyan készülékre taláktam amit vétek lenne napi használatra befogni.Hátha érdekel valakit egy szuper 5110.Nem ritkaság,de ilyen állapotban...Üzemképes,valószínüleg még megbontva se volt mert még a gyári Pannonos matricák sértetlenül takarják a csavarok fejét.Most függetlenítettem és tettem rá egy novi fóliás előlapot.Karc és repedés sincs rajta.A csavar is eredeti csak a kép rossz,C3050-el készült. -
Don Pityu
csendes tag
Sziasztok!
Viccen kívül most egy olyan készülékre taláktam amit vétek lenne napi használatra befogni.Hátha érdekel valakit egy szuper 5110.Nem ritkaság,de ilyen állapotban...Üzemképes,valószínüleg még megbontva se volt mert még a gyári Pannonos matricák sértetlenül takarják a csavarok fejét.Most függetlenítettem és tettem rá egy novi fóliás előlapot.Karc és repedés sincs rajta. -
Don Pityu
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #15464 üzenetére
Köszi nagy Kukori sensei.
-
Don Pityu
csendes tag
Skacok!!A Nokia 3310 burkolat jó a 3330-ra???
-
Don Pityu
csendes tag
area_51 Nagymesternek örök hála SIKERÜLT!!!!!!
-
Don Pityu
csendes tag
Sziasztok NAGYMESTEREK!
Van egy újonnan beszerzett 5110-em ami a pin kód után Biztonsági kódot kér.
Tudtok megoldást erre a problémára????? -
Don Pityu
csendes tag
8850 novi utángyártott előlap valkinek?
-
Don Pityu
csendes tag
N 2110 AKSI TÖLTŐ KERESTETIK!!
-
Don Pityu
csendes tag
Hami hami..
-
Don Pityu
csendes tag
kÖSZI!!!! SIKERÜLT!!!
-
Don Pityu
csendes tag
Tisztelt Professzorok!
Most egy LG B1200-as kapcsán nyaggatlak titeket!Odáig eljutottam hogy 1945#*5101# erre jelentkezi egy ujabb menüpont ahol egy NCK kódot kér.Innen ti jöttök ISLEREK!
-
Don Pityu
csendes tag
Továbbra is sürgősen keresnék 2110-hez aksit és töltőt esetleg egész telót.
-
Don Pityu
csendes tag
Valakinek Bp-en fölös 2110 aksi+töltő?
-
Don Pityu
csendes tag
Tudom,hogy már megint kérdezősködök,de egy lock kódos telefonnal lehet valamit csinálni?
Vagy csak hamutálnak jó ha leveszem az előlapját? -
Don Pityu
csendes tag
Skacok!Mit lehet manapság elkérni egy üzemképes,független 6210-ért?
-
Don Pityu
csendes tag
Senki nem tudja a Nokia 1011 töltő cikszámát ?Valakinek felesleges ?
-
Don Pityu
csendes tag
Milyen töltő kell a Nokia 1011-hez?Van valakinek felesleges?ACH-4E-vel győzködöm,méretre azthiszem jó is,de mintha mégse lenne az igazi.
-
Don Pityu
csendes tag
Én már közelítek az 500 pozitívhoz,de szerencsére az újat tiltották le.
De van olyan kolegám akinek 3-4 nikje is van.
-
Don Pityu
csendes tag
Hát igen,azt már tapasztaltam,hogy ha alacsonyan van a kikiáltási ár az szopi,mert ezekre a cuccokra ki kell várni a vevőt.Multkor egy 540-es nokiát vettem 1 Ft-ért,3 hét alatt senki nem licitált rám.
-
Don Pityu
csendes tag
Sziasztok!Látom ti nem igazán a nagy dögökhöz vonzódtok mint én,de mi a tapasztalatotok,mit lehet elkérni egy üzemképes Nokia 1011-ért?Hasonló korú üzemelő Eicsson 172-t láttam 15.000-ért,gondolom ezzel az árral sokáig tart eladni...
Mennyire saccoljátok a 1011-et ha korának megfelelő esztétikai állapotban van,de műkszik és van töltője? -
Don Pityu
csendes tag
Észrevettem,hogy az egyik 1610-em független,ugyhogy ki tudom próbálni Vodás kártyával.Szerintetek nagyon hülyének fognak nézni a buszon,ha meglátják a derekamon egy övcsipeszen?
Én hajlamos vagyok az ilyesmikre,legfeljebb azt mondom azt hittem még Április 1 van. -
Don Pityu
csendes tag
Helló Mesterek!
Most egy 3310-es Nokiával van kínom.A kijelző szerint van térerő,indítja a hívást,de nem történik semmi.Ha hívom akkor meg a Hívott szám pillanatnyilag nem kapcsolható.
Mi a frász lehet vele? -
Don Pityu
csendes tag
AZ ÉN 0660-AS TELÓMBA NEM VOLT HELY KÁRTYÁNAK.
-
Don Pityu
csendes tag
Bocsesz,erre nem gondoltam.Akkor visszafogom magam.Apropó!Hátha tudjátok a válasz.Van egy Nokia 1610-em ami csak németül akar komunikálni,Át lehet ezt állítani vagy csak 1 nyelvet beszélnek ezek az ős telefonok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gaming notebook topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Whisky topik
- Energiaital topic
- Milyen videókártyát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged