- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborpecs
csendes tag
válasz
csoda120 #3353 üzenetére
Ezek szerint több féle gyüjtö van,van akinek mindegy milyen van ,de ezt azért nem nevezném olyan igazi gyüjtönek mert az igazábol nem ér semmit,de aki megtartja a hibátlan esetleg uj telefont azt már lehet gyüjtönek nevezni szerintem igaz sokan nem tehetik meg és nem is akarnák senkit se megsérteni ezzel!.szerintem csak hobbista akinek mindegy milyen az állapot.
-
Gaborpecs
csendes tag
Ezekböl nem volt klon soha szerencsére.Biztos van különbség én is láttam már megtévesztöt,de elég régota vagyok ebbe,hogy beleessek a csapdába.Ugyhogy én minden kinai vagy mittomén milyen gyártásut messziröl kerülöm.Egyszer vettem a vaterán egy zsir ujként hirdetett 8310et dobozlla mindennel.Megkaptam még térerö se volt,alig akarta visszavenni a köcsög!
-
Gaborpecs
csendes tag
válasz
Apollyon #3114 üzenetére
Hát én ugy gondolom,hogy majd 20-30 akár 50 év mulva lesz értéke egy ilyennek.nem nekem hanem majd a fiamnak.Ha tehetem nem fogok eladini 1et se söt még veszek amig találok,de az én szemebe csak az ujnak van értéke!konténert rakhatnák tele azokkal ami kiállitáson voltam egyszer,és az elsö amit megláttam egy 6210es amin nem látszik a nokia felirat,elég gáz szerintem.
-
Gaborpecs
csendes tag
válasz
SyntaxeError #3105 üzenetére
Hali
[link]
itt volt az álmod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest