- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ligeti8
csendes tag
ennek a hétvégének is lassan vége...és megint nem jutottam el a piacra
-
ligeti8
csendes tag
Nekem is tetszik, már nagyon várom az új 8 as nokiát, bár hozzám 8 év késéssel szoktak elkerülni.
Nem lehet már szerintem több bőrt a 8800-ról lehúzni, bár mostanába csinálnak érdekes dolgokat. -
ligeti8
csendes tag
válasz
csoda120 #5307 üzenetére
Egyiket nem bizniszeljük el mármint qd-t ?
Nem hiszem hogy tőlem vetted a 6800át nekem olyan nem volt még birtokomban
3300-t már tudtam volna venni egy rakással de én tudom , hogy Magyarországon is létezik még szép fullos darab mert eléggé sok volt belőle, mivel szolgáltatóknál is megvehettedValahol 14 magasságában vettem a 7710esem, karcmentes dobozos....
Ha lenne benne wifi, nálam all time top ten dobogós lenne...6810 tegnap elindult németből, Mo-n ilyet nem találsz (vagyis találsz,ha hatalmas szarba léptél, de nem ennyiért. )Ha megjön, majd úgyis teszek fel képeket !
-
ligeti8
csendes tag
Kizárt hogy elkezdenék gyártani a 6310 est. Az ellenkezne az elveikkel...
-
ligeti8
csendes tag
válasz
Pastika #5247 üzenetére
Simán .
Ha valaki olvassa a következő soraimat biztos azt fogja gondolni hogy kamuzok. Pedig nem.
Elég sokat üzletelgetek, nem csak telefonnal hanem minden mással. Ma éppen a munkaadómnál voltam megbeszélésen. Odahív az asztalhoz, hogy megmutatson valamit a monitoron. Nézem nézem , erre a figyelmem egyszer csak az íróasztal fiókjára téved...Figyel benne 2 6650 es. Kérdezem . Szabad megnézni ?
Persze?
Látom hogy zsírak, egyik fóliás másik nem.
Kérdezem: Esetleg nem akar egyiktől megvállni ?
Nem ! Tedd le gyorsan !
5 percel később újra megkérdeztem, kivette az egyiket a fiókból, körmondattal: Ez úgy sem megy ! Vigyed ! (ingyen)
Kérdezi: Boldogság van ?
Mondom: Félorgazmus.Hazahozom, sajnos nincsen hátlapja, és egy karctól eltekintve makulátlan.
Belerakom a 3310 akkut rá a töltőt, Bekapcs : Nincs sim !
Köszönöm Istenem ! -
ligeti8
csendes tag
Irigyellek titeket!
Én sajnos a Budafoki Bor és pezsgőn szívtam
Úgy néz ki jönni fog egy 6810es. -
ligeti8
csendes tag
Én ajándékba kaptam a munkaadómtól.
Zsír új, swapos csak francia
Mondjuk az 9110es -
ligeti8
csendes tag
Végre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hol készült ?
2300 -
ligeti8
csendes tag
SALE FOR !
kép8210ek foglalva....
Ki mit ajánl...
8110 antenna nincs töltőről megy
6310i megy
3210 megy
3510 zsír új elő-hátlap akku nélkül
6670 köépső 5 irányu gomb befele nem reagál
5070 letört a bekapcsoló
6510 letört bekapcsoló
3120 ajándék üzemképtelen
2100 korrekt ,akkuval -
ligeti8
csendes tag
Nekem :
A35 2000-környékén Bee original tarifacsomaggal... nagyon korán kezdtem
3510i-2002 rendes pannonnal
6600-2004 gsmben de 42 napot dolgoztam érte, egy vagyon volt...
N73-2006 gsm eladtam a 6600-t és egy n-gage classicot és nem volt meg az árának a fele, szintén nyári munka...Használati telefont már csak max40ért veszek ha kelleni fog...
-
ligeti8
csendes tag
Nem, ez eléggé külön irányvonal.
Ugye adott volt a 7700 ami nagyon kis darabszámban jelent meg, szinte proto-ként.
Ez annak a továbbfejlesztett változata.
Közel van az s60 hoz semmiképp nem s80...
Olyan mint egy 6630 as szoft kb, írásfelismeréssel és pötyögős felülettel, bár ebbe én még nem másztam bele...Szintén nem lehetett kapni nálunk szolgáltatónál csak nokiánál és partnereinél,
Ennek ellenére van benne magyar. -
ligeti8
csendes tag
Tegnap éjszaka kaptam egy nagyon jó régi barátomtól egy kultúr 6110-est.
Végre teljes lett : 5110-6110-6150-6210-6310-6310i -
ligeti8
csendes tag
Ilyen rossz hírünk lenne nekünk gyüjtőknek hogy kérdezősködnünk sem szabad ?
n95? -
ligeti8
csendes tag
Helló
6300 nagyon jó kis telefon ha lenne cégem biztos azt vennék flottába..
-
ligeti8
csendes tag
Este majd teszek be képet...
Vateráról már engem is kicsaptak párszor...
Jött behajtó cégtől levél hogy foglalnának, mert nem fizettem be 500 forintot és hozzájött a behajtóknak a költsége 3000....
Röhögtem magamban, gyertek csak
Vaterára
kamu név
kamu cím
külön e-mail
bankszámlához nem tudnak hozzányúlni
azt mobilon meg hivogassatok -
ligeti8
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #4676 üzenetére
Hmm... tegnap vettem egy 2300-t e-bayen
Úgy örültem hogy azt el sem tudom mondani !!!!!!
4fontért !!!Van egy alcatelem valami szines
És annyit tudok róla hogy volt belőle kamerás változat is !
Odaadom szívesen (ha eljössz érte)! Műxik -
ligeti8
csendes tag
Még mindig nokia, mert máshoz nem értek....
Ennyit a régi minőségről...6310i
Elküldeném nekik egy kérdéssel együtt:
Dear president ! Küldjé már még egy olyan telefont ami ennyit bír mert arra vevő vagyok!!Amúgy az N series semmivel sem rosszabb, nekem bejön már 4 éve !
És nem divatból... Bár eredetileg lila ezüst volt......
bizonyíték
Bár beismerem hogy vannak gyenge tagjai a sorozatnak..Nokia kicsit elbízta magát az elmúlt 4 évben...
Ömleszti az újabbnál újabb modelleket, míg azelőtt évente max 6-10 jött ki régiónként.
Meg a konkurencia is összeszedte magát.
Olcsóbb nem lett, már a nevet fizeted meg néhány modellnél..
Én várok egy áttörésre, nem egy új szériára ( mert ez a classic,slide és társa csak összekavarja az embereket, nem is beszélve az x meg c ről) hanem sokkal inkább egy olyan modellre ami felveszi a versenyt az apple-el.. -
ligeti8
csendes tag
válasz
pszili8 #4588 üzenetére
Helló! nem lebeszélni akarlak, csak tanácsot adni!
N95 - Sosem vennék. Hihetetlen szarul van konstruálva, egyszerűen a normál használattól is kopik mindene, papírvékony műanyagok, amúgy nem lenne rossz.A szalklagkábel problémákhoz, még túl fiatal.
6500 c- Amikor kijött mindenki azt hitte hogy végre egy fém teló ami tutibiztos. Hát nem így lett. A tetejét műanyagból hozták össze, ami ha eltörik a telefont nem tudod bekapcsolni, nem azért mert ott van a gomb.Amúgy nem rossz le a kalappal....
-
ligeti8
csendes tag
Nem érzitek a retrót ...
Emlékszem, mikor megkaptam az első telefonom egy a35 öt. A létező legeslegalapabb. Sms és telefon semmi több. Persze aztán többre vágytam lett 3510i majd 6600 és n73..
N73am 2006 szeptemberében vettem, valószinüleg ez volt az utolsó ÚJ high-mid telefonom..Sok pénz volt de még ma is kiszolgál...Sokszor le akartam cserélni, vagyis eladni mert , jöttek újabb telefonok jobb kamera ,gps, stb. De nem tettem.
Ha belegondolok nekem még a 6600 is elég lenne.(Ha én elmebeteg nem adtam volna el)
Nekem a mai napig van külön zenelejátszóm, térkép a kocsiba, és a felgyorsult világ ellenére sem akarok full hd-s videót nézni a metrón..
Őszintén pl, hányan használtátok eddig a videotelefon részét ? Vagy nyaraláskor a Xmegapixeles kamerát fotóra? Jó persze lehet villogni a legújabb számokkal és bömböltetni az utcán és lehet lopni vele bárhol a netet, meg tucc fészbukolni...tök jó vegyétek...De amúgy szerintem átlag ember 20 % át sem használja ki telefonjának.Ha lenne annyi pénzem hogy befogjak mindennapira egy 8850et megtenném mert :
Nemfagy ki, nincs szoftver gond.
Akku 3-4 nap,mert nem tudod megölni egyszerűen,lcdvel, zenével meg folyamatos utms el.
Már stabilan tartja az értékét...Tegnap be akartam fogni a 8810em...olyan határon van hogy ,alkatrész hiányában felújítani nem lehet viszont gyüjteménybe még pont elmegy. Csak hát beleraktam a kártyám és az első hívásnál kikapcsolt. Nem végfok mert töltőről kimegy a hívás, szar az akku...sajnos, pedig állat lenne használni...
Mindennapokra bőven elég, sms ki be , lehet némítani, tud rezegni és kész..Nem papolni akarok , ez szubjektív...
-
ligeti8
csendes tag
Helló !
Szombathelyen voltam beszerző körúton (mivel most a savaria karneválon dolgozom) , vasárnaponként a csarnokban van zsibi ahogy azt itt mondják...
Mivel én finnben utazom, számomra nem volt sok érdekes.
Valószínüleg a határ közelsége miatt, szinte minden teló német menüs volt, és rengeteg Bosch telefonnal találkoztam melyek nem gsm-esek voltak.
Volt egy 9110es papiros egy tizesért leharcoltan akku nélkül......Nekem nagyon tetszik a mototrola v100 as ,egyszer nagyon szívesen kipróbálnám....
-
ligeti8
csendes tag
Szerintem ritkaság lesz az 5610xm, az n92, sima n93 még az i is, illetve az n71 és n72 -t se lehet majd gyakran szerezni..........Egyik sem azért mert olyan jók sőt, az 5610 az n92 n93 eléggé elcseszettek voltak.... n93at nem lehetett sokáig kapni az i pedig borzasztóan drága volt, n71 et és n72-t pedig összesen 2 darabot láttam...
-
ligeti8
csendes tag
Na most értem gépközelbe én is...
Graz-ban voltam sógoréknál, persze készültem kigyüjtöttem előre pár gsm bolt címet...
Végigjártam az összeset, mind arabok....
De megérte kilincselni....
Szereztem egy szép állapotú működő 8810 es pár euróért
Hát én olyan boldog lettem...
Ez a telefon, ha azt vesszük hogy 98as, kortársa mondjuk egy 8110esnek, hát állam leesik.
Akkor olyan 280 ezer forint körül volt az ára , a magyar minimálbér pedig 19500 forint volt...
Nem mondom hogy megelőzte a korát, de azért nem lehetett semmi.
Ez a második darab, amivel találkoztam eddig...(az első vadonat új volt egy ismerősömé)
Tudása alaposabb vizsgálat nélkül kb megegyezik egy 8850-nel..
Nagyon kevés működik belőle, nem ismerem a tipust de azt rebesgetik borzalmas volt, rengeteg alaplapos lett.
Nappal majd lefotózom....Kijelzőkről...
Igen ezek az első TFT vezérlők elég szarok voltak, de hallottam már olyat is hogy valaki kint hagyta a napon a 3510i-t és teljesen kifakult.... -
ligeti8
csendes tag
Az igaz hogy a 8850 ből gyárilag sosem volt black ?
-
ligeti8
csendes tag
Ez úgy idegesíett már...
mi vaaan ?
A leírást figyeld -
ligeti8
csendes tag
Én is szeretnék egy 8800-t.Csak nemigazán ismerem a tipust , esetleg tudnál segíteni hogy mire érdemes figyelni ?
-
ligeti8
csendes tag
Tényleg jó kis oldal !
Gratula , csak így tovább !!!!!! -
ligeti8
csendes tag
-
ligeti8
csendes tag
Sziasztok !
Szal...
N91 egy azért nem beszerezhetetlen , szerintem kuriózum lesz, de sose lesz beszerezhetetlen, Inkább az n92 vagy az n93 sima vagy i.Bár nem kerestem de nagyon rég futottam össze ilyesmivel...
Joystik, szerintem nagyon nehéz elcseszni, pedig aztán szokták szidni a 6600-án.
Vigyázni kell rá, én újonnan vettem és 2 év tán adtam el sosem volt baja,.
N73 amon 3 év után cseréltem ki mert levettm a krómkupakot és elkoptattam az alatta lévő műanyagot.6260 at én is vettem egyet, szétszedtem addig volt jó... elszakadt a szallagja, mondjuk eléggé viharvert volt. 3 ezerért.. sajnálom egy ház rá 5ös...
-
ligeti8
csendes tag
Ez nem semmi !
A nénike telefont talált a csipszes zacskóban
És nem is akár milyet....
El tudom képzelni a chio-nak egy ilyen akcióját , egy főnyeremény NEO val vagy 7700..
És a kisebb nyeremények ilyen 3310 esek...Nálunk még venni sem tudsz normálisat...
-
ligeti8
csendes tag
válasz
SyntaxeError #4029 üzenetére
szia !
Ha pesti vagy akkor szívesen megszabadítalak a 3100ás doboztól :d -
ligeti8
csendes tag
Szép estét !
Nem eladó a 8250 már régóta keresek, dobozosról nem is álmodtam, nem hiszem hogy még egybe belefutok Mo-n.Félreértetek..
8910 dokkolóban tartom a 8850-et mert az van több is mint kellene, és akinek van 8850 dokkolója és szeretne 8910hez avval cserélnék !
Minolta ! Beteg ez a benefonos.......
-
ligeti8
csendes tag
Ő is árulja már legalább egy éve ...majdnem 200ról indult
vatera kollekció
De szerintem még így is sok...Van 1-2 húzóerő benne (8810,8850,7610,9110,7200es moto)
de a többi tényleg csak 1-2 ezret ér... -
ligeti8
csendes tag
Nekem egy forintot sem....sajnos
-
ligeti8
csendes tag
És a tegnapi piac..
A 8850 ( Már megvolt) is belemegy nem tölt de jól állnak egymásnak...
valakinek csere 8910eredeti dokkoló egy eredeti 8850 dokkolóért ?
-mert kéne a 8890nek is gyári..... -
ligeti8
csendes tag
A westendben mindíg jó cuccok vannak...Vagyis tudják hogy van kereslet a régire..
Én ott vettem a 8910em két óra beszélgetéssel....másfél éve
-
ligeti8
csendes tag
Voltam ma piacon..PECSA
Nem volt sok érdemre való retró meg asztán szinte semmi...
egy 8850 a szinpaon közepesen leharcoltan
egy 6100 2ezerért egy csövesnél
egy személyhívó egy ezresért (jött velem)
és egy 8910 és 8800 dokkoló ők is jöttek velem..
7610 is volt , zsír 10értenyi :d
-
ligeti8
csendes tag
drága, és ahhoz képest ....
-
ligeti8
csendes tag
Para hogy az n-gage-k hullanak mint a legyek..Nekem már a második ful dobozos van éppen a kezeim közt de evvel a szoft problémával hála isten még nem futottam össze...Lekopogom.
8850-párápáppápá áj lávn it !
-
ligeti8
csendes tag
Üdv !
A 8850 divattelefon lett körünkben
-
ligeti8
csendes tag
-
ligeti8
csendes tag
Nem tud valaki egy olyan helyet ahol megcsinálnák a 8890 flipp érzékelőjét ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Steam topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest