- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bruszli.
senior tag
Mi hoztunk be pár A1-es 6210i-t,szóval ott biztosan forgalmazták. Gondolom nem a hálózati kód miatt kérdezed...
(#15227) KSparrow Nagyon jól néznek ki.
Nem vagyok nagy Nokia fan,de a 6210 az egyik nagy kedvencem; nekem is lényegesen jobban tetszik,mint a 6310.
(#15234) iday Jópofa házikók. Anno Siemenst láttam,de ez a 7610 is jól néz ki. Mondjuk mindegyik elég jellegzetes...
-
.bruszli.
senior tag
blekberi...
Egy igazi gyöngyszem ! -
.bruszli.
senior tag
válasz
KSparrow #14555 üzenetére
Nem veletlenul fogalmazta igy szerintem a kollega,mert a 7700-t nem nagyon forgalmaztak,ami piacra került annak is nagyreszet visszahivtak fokent hardveres hibak miatt...eleg problemas volt a rendszere is,nem is nagyon fejlesztettek ra; inkabb kesobb kiadtak modositva 7710-kent. Ami hasonlokepp nem lett sikermodell...szoval nem volt epp zokkenomentes a Nokia erintos-project indulasa. Jo ideig gyujtottek is az erot,hogy ujra beprobalkozzanak ebben a szegmensben is.
Amugy anno en is gondolkodtam 7710-ben,de mivel sok jot nem hallottam rola, na meg az ara is horror volt;annyit nem ert meg ez a nem tul acelos cucc, szoval nalam kimaradt es maradtam a kicsit bejaratottabb UIQ teloknal. -
.bruszli.
senior tag
válasz
Polarstar #14518 üzenetére
A P800-tól mindegyikhez adtak dokkolót,DSS-20/25-öst típustól függően. Nekem ezzel nem volt gondom a szinkronizálással. Viszont ez a dokkoló működött "szervízkábelként" is,nem utolsó sorban...
(#14519) T0rnad0 Hát most már a hátam közepére se kívánom a wines telókat,de nosztalgiázni jó volt kicsit. Nekem azért volt jó pár típus,de akkor nyilván az is megfelelt...meg akkoriban gyakran cserélgettem a másod-harmad telefonokat;de a fő telókat is.
-
.bruszli.
senior tag
válasz
KSparrow #14513 üzenetére
Én meg majd' 10 év után már nem...
(#14514) T0rnad0 MPX-200 volt az első Wines teló,ami nálunk is aránylag elterjedt,nekem is az volt az első találkozásom telón a windózzal.
Ezek mindig benne maradnak az emberben. A hibái ellenére szerettem ( fagyott gyakran,akkor még alig volt rá program,műveleti memória állandóan kevés volt...meg az akksi is elég gáz volt;pl ha lemerült és felraktad töltőre,nem töltött annyit,hogy használni tudjad,várni kellett kb 1 órát...de ez sima Motoroláknál is gyakori probléma volt akkoriban )
UIQ nagy szerelmeim a P910i,M600i meg a P1i. Mindegyik másért. Ami a leginkább bejött és legtovább bírta nálam,az a P910i volt. Azon neteztem,FTP-ztem,szerkesztettem...7-8 évvel ezelőtt. Igaz rommá is kopott,kb 3 évig használtam. -
.bruszli.
senior tag
válasz
T0rnad0 #14510 üzenetére
Hát én végigzongoráztam a P800-tól W960-ig az összes UIQ-t...akkoriban nem nagyon volt alternatíva,én meg picit érintő-mániás ( vagyis inkább bottal piszkálós
) voltam. Voltak persze S60 telóim is,7650-től kb a 6600-ig minden ( aztán a 6600-val annyit szívtam,hogy egy időre elment a kedvem a Nokiáktól ) meg persze később is beesett 1-2 .sys...na meg a Moto MPX-200,ami nagy kedvenc volt.
Aztán felgyorsultak az események,már mindenki tucatjával szórta ki az okosabbnál okosabb telefonokat...most meg már az oviban meg az idősotthonban is a WP7,iOS meg a Doid az alap.Mindenki könnyen megtalálja a számára legjobbat,ennyi...
-
.bruszli.
senior tag
válasz
pszili8 #14506 üzenetére
Gondolom...
Szerencsés vétel volt, a képek alapján azért az állapota se rossz. Ez a típus is várólistás nálam...(#14505) minolta5 Én is elővettem az M600i-t,szép volt-jó volt...de az már nem hiányzik. Múltkor ami beesett az egy C6 volt,utána meg egy Vivaz Pro; ezek azért már frissebbek,de a fizikai bilentyűzeten kívül ( ami mindkettőben egész jó szerintem ) nem sok pozitívumot találtam már bennük. Korábban jobban tetszettek...
-
.bruszli.
senior tag
válasz
zorzy4 #14501 üzenetére
Nekem ez kicsit széles,emiatt nem volt kényelmes használni; más bajom anno nem volt vele.
Amíg csak Symbiant használtam,nekem se tűnt annyira lassúnak...
Aztán múltkor jó időnyi kihagyás után megint jött egy .sys; hamar meg is szabadultam tőle,mert annyira gáz volt a mostanimhoz képest. -
.bruszli.
senior tag
válasz
Earl_Muttley #14350 üzenetére
Ez tulajdonképp ebben a formában nálunk nem került forgalomba...nagyon kis példányszámban, módosítás után ez jött ki CC75 néven; később tovább finomítottak rajta,s az lett a Benq-Siemens S68.
-
.bruszli.
senior tag
válasz
Earl_Muttley #14348 üzenetére
Elölről picit hasonlít,de az S68 már Benq-Siemens.
Tipp ? -
.bruszli.
senior tag
válasz
Earl_Muttley #14346 üzenetére
Ez nem az S68...
Amúgy anno én is szemezgettem azzal...is. -
.bruszli.
senior tag
Raktam fel pár képet a Siemensről...
-
.bruszli.
senior tag
válasz
zorzy4 #14313 üzenetére
Ez lehet egyedi dolog is. Nálam ahogy emlékszem ilyen gond sem volt.
Viszont ez a Siemens is elég térerős...egy vodás kártya van most benne,és itt az nagyon gyenge;a lakásban alig van átlagos telefonon,de ez még nem vesztette el. Volt pár próba hívás oda vissza,elég stabilnak tűnik. -
-
.bruszli.
senior tag
Nincs valakinek egy folos ujabb fajta Siemens toltoje ?
-
.bruszli.
senior tag
válasz
szentkuti11 #14001 üzenetére
Mondjuk ez későbbi modell,ha jól emlékszem 2004-ben jött ki.
-
.bruszli.
senior tag
válasz
szentkuti11 #13998 üzenetére
Ha írod,hogy a belső színes,akkor én is a T720-ra tippeltem volna...
-
.bruszli.
senior tag
válasz
szentkuti11 #13996 üzenetére
V60i esetleg ?
-
-
.bruszli.
senior tag
válasz
T0rnad0 #13876 üzenetére
Ha várunk 11 másodpercet,még szebb lett volna...
Nálam a Motorolák picit kiesnek,de ez a modell ( na jó,még 1-2 egy picit...
) tetszett. Anno szerettem volna egyet,de elég ritka volt...meg olcsó se ; aztán utána vettem egy V80 telót,ami nekem nagy csalódás volt. A Defy-ig nem is volt nálam másik Moto...
-
.bruszli.
senior tag
válasz
T0rnad0 #13842 üzenetére
Na igen,az is elég komoly...méretre is.
Most egy Aino a fő telóm,de rajta vagyok egy Xperia Pro beszerzésén. Kellenek a gombok...
Használattól függően elment 5-10 napot is,de persze a mostani akssijaim már nem igazán bírják,most 4-5 nap a max ( ez a 850es akksi,amit pl az R320-hoz adtak ).
De annak idején a T39-hez vettem én is 1400-as akksit...külön tok volt hozzá,úgy nézett ki,mint ha egy puttony lenne a hátán.Azt céges telónak használtam akkor és rendeteg dumával elment egy hétig simán.
-
.bruszli.
senior tag
válasz
pszili8 #13841 üzenetére
Én SL10-re vadásztam egy ideig...de feladtam. Sehol nem találtam eredeti,szép állapotú és működő példányt emberi áron ( bár még brutál drágán sem igen...
)
(#13840) minolta5 Csak nem a C35 Boci-mobil ? Nem olyan gyakori,mint a 3210 Boci-mobil ( na nem mintha az minden portán legelne
)
(#13837) T0rnad0 Szerintem sem lassú a T28,az R520 se lehet egy szélvész,pláne ha a protoról van épp szó. A menüje meg hát...retro ! Anno nagyon szerettem,most persze már találni benne kivetnivalót. Ja és én vastag akksival használtam,meg most a T39-est is.
-
.bruszli.
senior tag
Hát egy szép és normálisan működő S55 az elférne nálam...de a többi Siemens már megvan,ami anno tervben volt.
-
.bruszli.
senior tag
válasz
pszili8 #13649 üzenetére
Érdekes darab...
Voltak fura megoldásaik,anno megfordult nálam egy ilyen szörny...
Mondjuk szerintem inkább ritka,mint retro; bár múltkor láttam egy "Nokia E51 RETRO" című hirdetést is...szóval kinek mi számít retronak. -
.bruszli.
senior tag
válasz
.bruszli. #13610 üzenetére
Volt egy másik motoros is ( bár gondolom több is,de én erre a kettőre emlékszem ) az csajos teló volt,motoros flipnyitással; akkori barátnőmnek volt olyan...fél napot se bírt az akku,ha sokat "nyittatta" a flipet. Szerencsére ki lehetett iktatni ezt a baromi fontos funkciót...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- VR topik
- További aktív témák...
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 GAMING Eladó!
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged