- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
amanoba #4166 üzenetére
Bizony, az görögországba szánt.
Hát szerény kis gyűjtemény, de se időm se pénzem sincs nagyon foglalkozni vele, azért köszönöm.Már régóta készültem egy 8800 beszámolót írni, de lehet most lesz rá meg az alkalom.
Ja és akinek van még oldala, de kihagytam, attól sorry, adja meg a címet és behivatkozom.
Ha hibát találtok valahol, szóljatok (a képek alapján jöttem rá hogy egyik siemens-em és a samsungom nem is az aminek hittem
)
-
meroly
veterán
Tegnap este rászántam magam és megcsináltam a fotókat, majd éjjel a web-oldalt és most kicsit még csinosítottam rajta, tehát íme:
Abban segítsetek lszi, hogy minden telefonhoz a marketing szöveget írtam be. Párhoz megvolt a brossúra, viszont soknál hiányzik. Ha esetleg valakinek megvan, akkor a szöveget írja meg nekem lszi.
Ja és csoda120 minolta5 és pszili8 weboldalát belinkeltem a főoldalra!
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #4158 üzenetére
Nem az a bajom, hogy tönkremegy, mert minden tönkremegy, valóban, semmi sem örök, hanem hogy kényelmetlen. Nyomkodtam már haveromét, hát nagyon jó kis telefon (neki igaz kamera nélküli verzió van), de a joy állati kényelmetlen. Egy picit izzad a kezed és máris elcsúszik....áhh.... nem tudnám használni...
-
meroly
veterán
válasz
ligeti8 #4139 üzenetére
Van 7200-d?
Na az se egy mai darab és a Világok harcában is szerepeltminolta5: anno torx nélkül cseréltem előlapot a 6101-emen.
-
meroly
veterán
válasz
zombinyul #4127 üzenetére
Jujj de édes, még a myvip-re is felraktad?
De most komolyan, jó kis telefon volt.minolta5: hát nem tudom miért mondja mindenki ezt, a párom ugye 6230ast kapott miután kinyírta a 3110c-jét és nem jöttünk rá, hogy miért nem menti el első megnézés után az mms-eket, mire rájöttünk, hogy abban a szoftverben még külön menüpont van
-
meroly
veterán
Igen?
Hát nekem annyira nem tetszik ez a teló, ha esetleg nem pöckös lenne, akkor még csak-csak, de a nokia pöckei iszonyat sz@rok sztem.
Az E50-est is csak ezért nem vettem meg, amúgy nagyon jó felépítésű telefon, formailag, fogásra, tudásra. Az utódja volt (E51), de az lepény lett.
Bár E50-ről inkább csoda120 kollega tud többet. -
meroly
veterán
válasz
KSparrow #4091 üzenetére
Itt a kép KSparrow kollega N91-éről:
Ide azért nem engedte mert túl magas volt.
T_T: igen, engem főleg a mono kijelzősök érdekelnek. Ezt az oldalt nézted már? Ha ez nekem mind meglenne, húúha....
-
meroly
veterán
Szép kis lista, gratula hozzá.
Majd képeket is mutatsz róluk?grabber: ezt a 6650-et ha megkérdeznéd, megköszönném.
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #4077 üzenetére
Na hát ez az N91 inkább pont hogy ellenpélda, szerintem, már bocs érte, de egy telefonba minek winchester? Jó akkor még nem voltak elterjedve a flash memóriák akkora méretben, a nokia meg nagyot akart robbantani.
Nekem nem jön be egyáltalán, remélem nincs harag.
Én a klasszikus modellekre esküszöm -
meroly
veterán
Hát igen, valószínű a 10 év alatt ezeket már orvosolták, mert a 8800-mban ilyenek nincsenek pl
Bár a rezgő igen gyenge, nem úgy mint a 6230i-mben, majd leesik az asztalról.
Meg a beszélgetés közbeni hangerő is a felére van véve a 6230i-mben, olyan hangos, a 8800-ban meg maxon is halk új hangszóróval.
Na jó ígérem, többet nem beszélek róla -
meroly
veterán
válasz
Earl_Muttley #4072 üzenetére
Hát igen, ez a technokrata csattanás ahogy kinyílik a 8800 is ..... húúú..... lázba hoz......
-
meroly
veterán
Ha működne ez a 6100 proto, tuti megvenném.
Elég egyedi darab.Elég régóta fenn van és valami horror áron kezdte a srác.
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #4039 üzenetére
Te mindig kifogod a jótékony lelkeket
Ehhez a pakkhoz mit szóltok? Nekem még hiányoznak a gyűjteményből.
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #4031 üzenetére
Meglesz
Eddig bírtam a 8800-val, gyönyörű meg minden, imádom, már szinte félek használni. Az akku lemerült estére, 2 óra beszélgetés és jó sok nyomkodás volt benne. Visszakerül a vitrinbe nézegetni, nem nekem való ez már
Ja és bocs, hogy megint felhoztam, de imádom még mindig.
-
meroly
veterán
A hülye, vannak ilyen elvetemültek, mert van egy Apple IIe-es, ami tényleg régi és ritka darab 15k-ért, és van egy classic ami elég elterjedt volt 50k-ért.
De még ha no1, vagyis tényleg az első, ami kijött a gyártósorrol, azt mondom oké, de így....
Ez a sirocco se ér 100-at, pl.
-
meroly
veterán
Mi történt? Már elvonási tüneteim lettek
Közben átböngésztem a vaterát és licitáltam pár telóra -
meroly
veterán
Nemigen pörögtök, mi van srácok?
-
meroly
veterán
Srácok, 5110-em cserélném egy döglött 6310i-re, amiben legalább a kijelző és a fólia jó.
Az 5110 a saját akkujával nem indul, de másikkal tesztelve, végfokos, mert nem talál térerőt.
-
meroly
veterán
Igen, én is így tudom és ezt a 90%-ot jó feltornászni, hogy teljes kapcitással tudjuk üzemeltetni, tehát ha pl első pár töltésnél (amikor még "tanul") csak addig töltjük fel, hogy 80%, akkor már csak nagyon nehezen tudjuk elérni később a teljes kapacitást.
Én legalábbis valahogy így képzelem, de ezt is Doki-tól hallottam. -
meroly
veterán
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
SyntaxeError #3908 üzenetére
Nekem már semekkora, ebben a 6230i-ben 512-es volt, az bőven elég.
Huu de durva ez a 3555-ös, 2007-es és 3G-s, ismeritek?
-
meroly
veterán
válasz
amanoba #3884 üzenetére
Nem sajnos, ezek direkt úgy vannak összerakva, hogy még véletlenül se lehessen.
csoda120: vaterafutárt nézd meg, én mindig azzal küldtem. Nem kötelező vaterán vásárolni hozzá és az a legolcsóbb.
-
meroly
veterán
Nah végigolvastam a két napi termést....
minolta5 #3726: nem halk, csak évente dugul el a hangszóró keret, aminek a cseréjéhez az egész első plexit cserélni kell, akkor 12k+szerelés volt...
Pastika #3732: na az meg undorító, az arany színű, főleg a csillogó arany színű telefonok sose tetszettek igazán.
Stimpy001 #3739: bakker, hol találtál 6650-est fóliást és mennyiér?
SyntaxeError Nokia 6230i eladó!!! - Apple terméket beszámítok: hogy merészeled?
pszili8: üdv itt, szép a gyűjtemény, és mekkora
bepe79 és a vámos story: hát remélem nem lesz gond, és a postán azt kapod nem fizetési felszólítót valamelyik közüzemi szolgáltatótól
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Mondjuk tény, ja. Jut eszembe mikor elkezdtem az egyetemet (3 éve) egyik osztálytársamnak ilyen volt, aztán vett valami sonyt, meg is kérdezem meg van-e még neki, aztán ha nem, lecsapok rá
Ami még ritka és esetleg beszerezném az a 7200, asszem ez az első viszonylag elterjedt kagylómobilja a nokiának.Na találjátok ki milyen telefonnal láttam telefonálni ma valakit a Velencei tó partján?
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #3680 üzenetére
6220 mindenképp, érdekes, nálunk annyira nem terjedt el, talán túl későn érkezett és nagyjából egy időben a 6230-al, persze hogy mindenki azt vette, mert bővíthető volt a memóriája, de szerintem nagyon jó kis telefon.
Akkor éves szinen 100k
Abból már el lehet menni a balcsira egy hétreligeti8 #3700: ezzel én is így vagyok
-
meroly
veterán
Nincsmit.
Ezek vannak: Nokia 5110, Siemens CF62, Samsung R210 és asszem egy Motorola P7389.
Szóval nem nagy eresztés, de örülök azért neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged