- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
Ezeket a dummykat be tudnátok nekem azonosítani?
-
stufen2
aktív tag
válasz
Misi1979 #22416 üzenetére
Már ne haragudj, de ez a "retró telefonok topikja" és nem a "hisztiző misszpicsa" topik. K.rvára nem érdekel szerintem még rajtam kívül, még jó pár embert a hisztid. A retró telefonokkal való kérdéseidet - hozzászólásaidat szívesen vesszük, de többinek nincs itt helye!!! (Hozzáteszem letiltathatsz - mint, ahogy fenyegetőztél - de tudd, hogy tehetsz utána egy szívességet is!)
-
stufen2
aktív tag
Azért ilyen billentyűket se sűrűn lát az ember...
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
Nem tudtok valami olcsó asztali tartó megoldást? Elég nagy mennyiségben kellene.
-
stufen2
aktív tag
mi a CBA szegedi flottájában vagyunk a voda szervezésében, 3munk telefonja havi 60-70-ről lecsökkent, 25 köré úgy, hogy van egy mobilnet is a fizetendők között, de 28-nál nem volt több a számla eddig, pedig anyám közszolgáltató, apám meg nagy "kiselőadástartó" az ügyfeleivel, kollégáival kapcsolatban, mindketten állandóan a telefonon lógnak
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
KSparrow #22276 üzenetére
A mai telefonoknak szinte mindegyiknek az akku a leggyengébb pontja, nem értem miért nem töri magát egyik gyártó se azon, hogy legalább 3-4 napig lehessen aktívan használni egy telefont töltés nélkül, szerintem ez oltári nagy pofon lenne a többi gyártónak, ha az egyik meglépné ezt a lehetőséget
-
stufen2
aktív tag
Köszi ismét mindenkinek!
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
Köszi mindenkinek, retronak számít?
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
eddig 1-1
-
stufen2
aktív tag
Én csak dummyt próbáltam, de a lapát újaimhoz kicsinek vélem a 71-et
de viszont a rádió nagyon hiányozna, hiszen egy "szar" 8310-ben is van, kamera nem érdekel szépségre melyik szebb, melyik úgymond férfiasabb?
-
stufen2
aktív tag
E61i-et vagy e71 -et vegyek hétköznapokra, melyik jobb?
-
stufen2
aktív tag
válasz
tolts.hu #22221 üzenetére
Nálam is külön vannak felcímkézve "légmentesen" zárható zacsiba, ha meg hiányzik a dokkolóba a súly akkor meg saválló lapkát csomagolok be papírzsepibe és azt rakom az akku helyére pl: 6510/8310, mert volt már, hogy nekimentem a szekrénynek és kibukott, a súlyozás nélküli dummykba meg szilikont nyomok, mert azok ragasztóval vannak összeragasztva, úgy se lehet őket szétszedni, nem mint a régiek, hogy eredeti karosszéria, bele egy vas keret, és rá a hátlap pl 3210/8850 bár mondjuk ott lapka van csak, vagy van ahol az akkufedőt szilikonnal ragasztották rá pl 6150
-
stufen2
aktív tag
válasz
Pastika #22219 üzenetére
Szerintem is jó felfogás, bár én már azért is akarok pl 8810-ből vagy 9000-ből inkább dummyt, mint működőt mert szerintem 10 éven belül már a működők se fognak működni aksi híján sajnos...és szerintem egy eredeti finn dummy-nak nagyobb az értéke mint egy klónnak, már amelyikből van
-
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
Mulderpapa #22208 üzenetére
Ma még nem néztem a listát, ennyiért 0-percesnek kellene lennie, meg ezek közt a szegediek közt van egy két műmájer van amelyik hetente - kéthetente más néven teszi fel a telefonokat
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
Nem tudtok 8850/8890-hez gyári új előlapot, jó a használt is csak olyan legyen, mint az új
-
stufen2
aktív tag
Oké, de lehet rábízom egy műszerészre nem szeretném elb@szarintani, mert így is elég nehéz ilyen kütyüt szerezni.
-
stufen2
aktív tag
válasz
Zotykoresz #22057 üzenetére
Valami spec forrasztógép kell hozzá? Mert csak hasonlóm van.
-
stufen2
aktív tag
válasz
Zotykoresz #22055 üzenetére
Erre gondoltam én is csak rosszul fogalmaztam
-
stufen2
aktív tag
válasz
Zotykoresz #22053 üzenetére
A vonalkódos matricára gondolsz?
-
stufen2
aktív tag
Van valamilyen oldal ahol pl. fel van sorolva az összes régi Nokia dokkoló?
-
stufen2
aktív tag
Dokkolók miatt hol érdemes körülnézni? pl.:6210, kommunikátorok, 3310 stb.
-
stufen2
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #21984 üzenetére
köszi
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
Vízálló 5210 v. 6510 v. 8310
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #21855 üzenetére
Igen azt sejtettem, hogy a kijelzőt is vinni kell az alaplappal. Mert a 6510-en van billentyűzár a 8310-en nincs, szilikon tokban használom és sokszor gond volt vele, hogy a 6510-nek a gombjait összenyomtam (vonalast-meg a telefon mintást) és ezért akkor átváltottam 8310-re, mert annak nagyobb hézag van a gombjai közt, de a 8310-nél meg sokszor benyomódva marad a gomb és foglaltat jelez a hívó félnek, vagy felhívok akaratomon kívül valakit a zsebemből, sokszor volt már, hogy felhívtak, hogy kb 10 szer hívtam őket, én meg csak kamilláztam
. A 8310 tökéletes lenne ha lenne rajta billentyűzár...
-
stufen2
aktív tag
Anno ha jól emlékszem át lehetett portálni a 8310-be a 6510 alaplapot vagy fordítva? Erről mit tudtok, hogyan lehetne megmókolni?
-
stufen2
aktív tag
Mai szerzemények 2500/db volt
-
stufen2
aktív tag
Lehet láma kérdés, de jóf0gäson, hogyan lehet egy eladó többi termékeit is megnézni, mert ugye apródkán van egy link, hogy az eladó további termékei, de itt viszont nincs.
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
Mulderpapa #21404 üzenetére
fasza
-
stufen2
aktív tag
Azért ebből a mennyiségből már falazni lehetne
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77 #21384 üzenetére
Hát nem...
, de amúgy tényleg zavaró a vonal felvételnél a rezgés, illetve még nem jöttem rá, hogy hogy lehet megbontani és kipucolni, illetve, hogy hogy lehet bekapcsolni a billentyűzárat, mert igaz autómatán lezár, de ha gyorsan zsebre kell tenni, akkor ne álljak ott és várjam míg lezár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Óra topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiMedia lejátszók
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest