Hirdetés
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avercamp
csendes tag
szisztok, nemrég beszereztem egy Ericsson t29 telot, és azóta vettem hozzá egy uj házat is, ki kellene cserélnem de a dolog nem ilyen egyszerű, hanem ez alkalomból szalagkábel csere is szukséges....tudtok egy jó szerelőt vagy egyszerűen valakit ajánlani aki ezt megcsinálja nekem??!!! köszönettel, priviben is johet pesze!
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi