Hirdetés
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
asysoft
aktív tag
válasz
Tarill #10936 üzenetére
Köszönöm az ötleteket!
Fentebb írtam, egy Pentium D945-ről van szó (3.4GHz-es, Presler mag). Ventilátor lapátjai természetesen forogtak, az volt az első, amit megnéztem. Nézegettem a bordát magát is, de nem láttam semmi "gyanúsat". Holnap majd megpróbálok kérni munkahelyemen egy másik processzort, hogy megnézzem, hogy viselkedik azzal. BIOS-t reseteltem (szoftverből), nem oldott meg semmit sem.
-
-
anonymus89
addikt
válasz
Tarill #10918 üzenetére
Ha emlékeim nem csalnak akkor mind2 széria jól tuningolható egy jó kis lappal.
A D925 eléggé zabál meg melegszik bár ez is környezetfüggő mennyire termeli a hőt.
A 2140-es szvsz kevés lesz a vkari kihajtásához alap órajelen.(ez az én véleményem)
Más: Supports 200mhz Alpha EV6 bus for the AMD Athlon and Duron processors.... erről tudnátok valami infót írni, hogy ezek mennyi Mhz-ig vannak egy ócska alaplapba néznék abit kt7e Socket A v. 462.
-
Normális jelenség, nem minden alkalmazás használja ki az összes magot, rendszerint, ha egy szálra optimalizált játékot futtatok, az a 3-as magon "szokott" futni, az 1-es átveszi a rezidensek futtatását, a másik kettő meg napozik. Ha olyan alkalmazást használsz (több szálas futásra optimalizált progikat), amik kihasználják az összes magot, akkor azok is beszállnak.
-
Alister71
nagyúr
A hőfokot ellenőrizni kell tuningnál. 75 felé ne menjen tartósan.
Autón ne hagyd a feszt, mert túlfeszeli a lap. Elsőre állíts be manuál 1.350 voltot. FSB-t rakd 266-ra, szorzót hagyd autón, ramot oszd vissza 800-ra.Mennyit szánnál amúgy a proci cserére? E4500-öst 8-9 ezerért el tudod adni.
Az fsb állítást engedélyezni kell.
5 percen belül ne írj másik hsz-t, hanem szerkeszd az előzőt, mert ezt a moderátorok nagyon nem szeretik.
-
Alister71
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest