Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- iPhone topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Igazából ez csak még több RE4, és mint olyan, nekem elképesztően betalált.
Nem ismerem az eredetit, nem tudom mi volt benne, nem is érdekel, múlt héten épp lerobbantam, így betegszabi alatt be is fizettem ezt a szinte felfoghatatlanul jó árat érte.
Még nem vagyok a végénél (chapter 6 felénél kb) de már 8 óra fölött vagyok, így simán 10 körül lesz a vége.#11 beyruth82
Az RE4Remake 26 óra volt elsőre, mondjuk én úgy játszok, hogy minden sidequest, minden kincs, térkép pucolva, stb.
Az RE2R esetében pedig elsőre nálam is 8-9 volt, de utána simán ment 5 óra körül is.Az RE játékoknál ne felejtsük el, hogy simán lehet több végigjátszással maxolni az élményt, viszed tovább a korábbi fejlesztéseidet, plusz ha megcsinálod A, meg S-rankon akkor további bónuszokat ad (spéci fegyverek, végtelen töltény, stb).
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ada párhuzamosan zajló története az eredeti Resident Evil 4 szerves részét képezte, a Remake-hez viszont DLC formájában kaptuk meg a kalandot. Vajon megéri az árát az extra sztori?
- Fűnyíró topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Asztalos klub
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest