- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Igazából ez csak még több RE4, és mint olyan, nekem elképesztően betalált.
Nem ismerem az eredetit, nem tudom mi volt benne, nem is érdekel, múlt héten épp lerobbantam, így betegszabi alatt be is fizettem ezt a szinte felfoghatatlanul jó árat érte.
Még nem vagyok a végénél (chapter 6 felénél kb) de már 8 óra fölött vagyok, így simán 10 körül lesz a vége.#11 beyruth82
Az RE4Remake 26 óra volt elsőre, mondjuk én úgy játszok, hogy minden sidequest, minden kincs, térkép pucolva, stb.
Az RE2R esetében pedig elsőre nálam is 8-9 volt, de utána simán ment 5 óra körül is.Az RE játékoknál ne felejtsük el, hogy simán lehet több végigjátszással maxolni az élményt, viszed tovább a korábbi fejlesztéseidet, plusz ha megcsinálod A, meg S-rankon akkor további bónuszokat ad (spéci fegyverek, végtelen töltény, stb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest