- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- iPhone topik
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Ja bocsi, kihagytam a 40 gigás Maxtor vinyót. :)
-
Superman
nagyúr
Na mostmár meguntam. Dolgozom, írok egy prgramot, vagy valami levelet, vagy akármit, egyszer csak sötét képernyő, reset. WinXP újraindul. Máskor is előfordult már és a környékünkön volt egy - két áramnigadozás, betudtam annak. Most azonban nem ez volt a helyzet. Egymás után háromszor indult újra a gép WinXP alatt. Az Event Viewer (nem tudom magyar XP alatt mi lett a fordítása) nem jelzett application, vagy system hibát. Minden jónak tűnik. Miután az XP csak pár percig tudott megmaradni, betöltöttem a vinyón lévő másik oprendszert, egy Win2000 Advanced Servert. Ez simán bebootolt és nem volt reset. Vissaztértem az XP - hez és már itt sem. leellenőriztettem a ScanDiskkel a lemezfeleületet, nem talált hibát a fájlszerkezetben. Különlegesen húzva sincs a gép, csak a józan ész határain belül. A konfig így néz ki:
Asus TUSL2 - C, Celeron 900/1200Mhz, Leadtek GeForce2 Ultra VGA, 512MB Ram, Sony CD olvasó, LG CD író, Yamaha hangkártya, 300 Wattos Codegen táp. Van valakinek ötlete, hogy mi a frásztól indulhat újra néha többször is??
Aktív témák
- VR topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kés topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest