- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Pedig tuti valami ellene dolgozik a ventiknek és megreked a hő. Nézd meg mi van akkor ha a ventik benn maradnak csak lekapcsolod őket a tápról... Más ötletem nincs, esetleg az hogy beszereléskor valami a levegő útájba került, vagy elfelejtetted valamelyik eredeti ventit visszakapcsolni. Én ezt egyszer megjátszottam a tápom tisztításakor. Büszke is voltam ilyen halk lett, aztán megéreztem az égett műanyag szagát
-
rudi
nagyúr
rossz a linkem http://www.magicomp.hu
-
rudi
nagyúr
Szóval: a koncepci jó! Elöl be hátul ki.
2 dologtól függ egy venti hatásossága
1. méret - minél nagyobb annál jobb
2. fordulatszám - minél magasabb annál több levegő de zaj is.
Lehet fordulatszám szabályozó potmétereket venni meg olyan előlapokat amiken termoszenzor(ok) vannak kivezetve, ehhez csatlakoztatva egy 3tűs ventit a termoszenzor a hővel arányosan váltóztatja a fordulatszámot. Vannak beépített termoszenzoros ventik is. Ha süvít a levegő akkor vág(as)d ki a lyukacsos részt és csavarozz a venti elé rácsot. Ez a módszer kifelé húzásnál jó de befelé húzásnál teleszedi magát a gép porra szóval oda még érdemes beiktatni valami fain levegőfiltert.
Az 5.25ös előlapokon általában 2-3 pici venti van és csak akkor lesz normális hőszállításuk ha nagy fordulatszámon mennek, így hangosak.
Úgy rémlik az Azona házakban hárul befér a 9×9es venti is.
www.magicom.hu listáján van mindenféle hűtéssel kapcsolatos cucc.
Nekem úgy van hogy elöl lenn be egy 8×8assal ami 4tűs csatlakozón van és nincs fordulatmérő rajta. Hátul 8×8as ki 3tűs csatlakozóval az alaplapon. Van fenn 2 mobilrackem és ha nincs bennük vinyó akkor kinyitva egész szép huzatot érezni befelé. A rackek mögött van egy 8×8as venti ami az egyik rack kapcsolójára van kötve szóval ha +winyók vannak benn vagy húzom a procit akkor azt is bekapcsolom. A prociventim spire falconrockI kb. 26-30db de a 8×8as ventiket simán elnyomja a hangja, pontosabban a levegő ''süvítése'' a borda lapjai között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest