- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Aktív témák
-
_gerisoft_
tag
Elnézést kérek, ha bántó lettem volna, nem volt szándékomban az lenni. Még anno, az első topic-om címében vétettem egy aprócska helyesírási hibát és az első 5 hozzászólása a népnek mind ezzel volt kapcsolatos és nem a témámmal. Lehet hogy bennem maradt a tüske? :)
Mindegy, a lényeg az, hogy tisztázódott. -
_gerisoft_
tag
A tévhitek eloszlatására:
attól még, hogy az 'A' után jön a 'C' nem azt jelenti, hogy nagyonbb a felülete.. ÉS NEM IS NAGYOBB. Legyünk szívesek nem félrevezetni a népet, akár ilyen jelentéktelen dologban sem.
A hivatalaos honlapról:
ZM80A-HP: Dissip. Area: 1300 cm2
ZM80C-HP: Dissip. Area: 1200 cm2 -
_gerisoft_
tag
válasz
ShadowLord #1 üzenetére
Szia!
Én még karácsonykor vettem egy ZM80C-Hp passzív VGA hűtőt, illetve egy Zalman ZM-NB47J Northbridge passzív hűtőt. Nos a rendszer hőmérséklete megnövekedett, ez mondjuk érthető is.. hogy mennyivel? Nemtom, de nem elhanyagolhatóan. Ezt úgy értsd, hogy nem 1-2 fokkal lett melegebb, de nem is 10-zel. Nekem egy Asus Ti4200-n van a hűtő és játék után meglehetősen forró. Bár előszőr nem jól kentem fel a pasztát, emiatt nem volt tökéletes a hőelvezetés a heatpipe által, így újrakentem, most remélem jó lesz. Elégnek elég egy ilyen szintű kártyának venti nélkül is, de ennél erősebb karira tuti, hogy raknék ventit. Én majd ha cpu hűtőt cserélek, akkor a VGA hűtőre ráaplikálom a régi cpu hűtő ventijét, ami 70x70x15mm (ez egy Glacialtech silent breeze hűtő). Ezzel már biztos nem lesz forró. Egyébként a minap furtam ki a házamat alul és felül, hogy a levegő ne süvítsen azokon a nevetséges, parányi kis lyukakon. Eredmény: csendesebb lett és a rendszer 8 fokkal a cpu pedig kb 5.5 fokkal lett hűvösebb.
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Goddess of Victory:Nikke
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest