Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SwaZy1337 #13 üzenetére
Ez a mobil szerintem nem lesz több, mint egy nyalóka pálcás olcsó mobil.
De amint utaltam rá: úgy szeretném isten igazából, ha durván mellé lőnék a tippemmel! Mindig reménykedem, de eddig beletaláltam sajnos.Amúgy meg, nem ártana másnak is belecsapni a cerkás mobil bizniszbe. A galaxy Note jó gép! Csak nyerne a piac egy új versenyzővel a "nehézsúlyú" Microsoft Surface Duo 2 mellett.
-
SwaZy1337
tag
válasz
Polarstar #12 üzenetére
Köszi azért az infókat, meglátjuk mi lesz vele.
Én azért nem vetem el, nem fogok szaladni egyből vásárolni ez tény. (Nem olyan vagyok, akit annyira foglalkoztat a telefoncsere évente, meg hát nem is a felős kategória kell nekem) Remélem valahol majd megtudom tapizni és akkor majd úgy is kiderül, hogy milyen lesz.
-
válasz
SwaZy1337 #11 üzenetére
Volt a kezembe egy ilyen "jónak látszó mobilt". Kihúztad a " tollat" belőle és a lelkesedésnek rögtön vége is lett.
Nem értettem, hogy azt a vacak izét miért kellett beledugni.
A rajzolás is tré volt vele.
Ugye nulla kékfog....
Ha kiveszed semmi nem történik...
Neked kell kiválasztani mi legyen.
Előveszed a rajzolót
Azt a pixeles mázolmányt egy megrágott fogpiszkálóval is oda tudod mázolni ha ráérsz!
Nagyítás nuku. Formázás nuku. Karakterfelismerés nuku. Élményt max a nejedtől kapsz.
Ámbár ha kis vattát tekersz rá, gondolom én, fület piszkálni még jó lesz. -
SwaZy1337
tag
Én megmondom őszintén, ha már van toll hozzá, egyszerűbb az élet. Nekem még anno Note 4 volt a Samsungtól, ami ceruzás volt, imádtam és semmi extrára nem kellett csak a gyors jegyzetre, rajzolni ha éppen valami eszembe ötlött és nem kellett cipelnem nagy tabletet tollal. Szóval kinek mi, de nekem nem hiányoznának az sem, ha nem lenne plusz funkció benne.
-
-
Ezzel a Motoval az a baj, hogy közel sincs tudásban a Samsung Nótákhoz. Ez csak egy kijelzőt karcolgató izé, jelentősebb extra tudás nélkül.
De lássuk, hogy lesz-e ebben újdonság. Én kifejezetten meglepődnék, ha plasztik nyalókapálca helyett wacom cucc lenne benne kellően jó szoftveres támogatással! -
válasz
Luck Dragon #4 üzenetére
Jó, jó de abból van 8 GB verza is ha nem is nekem.
SwaZy1337 igen de a mostanit nem most vetted.
-
Kawauso
aktív tag
Moto G Stylus - SD665
Moto G Stylus (2021) - SD678
Moto G Stylus 5G - SD480
Moto G Stylus (2022) - Helio G88
Moto G Stylus 5G (2022) - SD695Fejlődik a széria. Ami nekem még hiányzik az az OLED kijelző, a sztereó hangszórók (Az SD665-ösben még volt) és az SD695-nél jobb proci. De úgy érzem, hogy csak a proci fog javulni az új modellben, vagy szimplán más lesz. Bízom a legjobbakban.
-
-
-
SwaZy1337
tag
Na jó, most egy G60S-t használok, teljesen elégedett vagyok vele, de erre cserélnék, az fix.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Akár az MWC-n is befuthat a digitális tollal szerelt Moto G modell.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest