Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
"Más legalább a kameraszigettel variálgat "
Azzal ők is variálnak, csak az előlapival.
A cikkben írják is." kicsit íveltebb keret, a kijelző körül vékonyabb kávák és jóval nagyobb kamerasziget lesz az iPhone 15 Prón."
Pár év, és valóban meglesz az általam már valamelyik topikban említett "kamera kontinens"
Persze a többi gyártó majd azt is lelkesen lemásolja.[ Szerkesztve ]
-
zezso86
csendes tag
Fantázianeve lehetne: Quasimodo
-
Reinkz
senior tag
Tavaly még olyan pletykákat is láttam, hogy egy síkba kerülhet a kamera a hátlappal.
Nekem ez a részben mesterségesen növelt nagyobb és nagyobb kamera szigetek őszintén annyira nem adják.
És igen én vagyok az aki tok nélkül de üvegfóliával használja a mobilját, már a 12-t is sokszor durva felületen inkább képernyővel előre teszem le.
De nem aggódok, mindig fordunak a trendek, ez is egyszer eléri a maximumát. -
Gubu0101
veterán
Mond azt,hogy ez igenyes megoldas Teljesen folosleges volt az a szelfikamera abba a nagy kepernyobe belerakni,mikor ott a kis kijelzon is.Ez pusztan csak techdemo.
Volt pixelhibas monitorom,feszt megakadt benne a szemem,ahogy ezen is feltunik egybol.
Ettol meg szeretem ezt a telefont,csak ezt az egyet nem kellett volna beleeroltetni.
Tessek masik kep Most tenyleg nem is latni…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz kakuk.tamas #67 üzenetére
Jolvan le esett,el is felejtettem,hogy az orak uj os-t kaptak
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Pythoncobra
tag
válasz kakuk.tamas #27 üzenetére
A Hold képektől eltekintve...
Azt nem nehéz belátni, hogy az optikai zoom hasznos, amennyiben távolabbi témát fotóznál, és nem pixelesedett nagyításokat akarsz nézegetni. -
kakuk.tamas
addikt
Làtom nem érted.
A képen szereplő órák és a Galaxy Watch4-től kezdődően más rendszert használnak az órák.
WearOS Support NINCS iPhone-ra!
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Gubu0101
veterán
válasz kakuk.tamas #65 üzenetére
Van egy S3 classicom,azt hasznaltam az iphone-al addig,amig meg nem vettem az 5 pro-t.Samsung nem ad mar ki tamogatast vagy valami ilyesmi S4-tol folfele.De ott vannak a kepernyofoton melyik verziok mennek iphone-on is,mivel az iphoneal csinaltam a kepernyofotot
Amugy te is megtudod nezni ha lettod az app storebol a galaxy watch appot,hogy miket tamogat.[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
SkyLine3000
addikt
Nincs az a pénz, amiért rá tudnának venni, hogy ilyet vegyek.
-
Gubu0101
veterán
válasz kyrieirving #60 üzenetére
Mert kell egy strapabiro ora,tetszik a forma.Amikor megjelent,mar akkor eldontottem,hogy venni fogok Nem beszelve arol,hogy nem art ha tudok vele fizetni apple payen keresztul.Napiszinten hasznalom a telefont fizetesre,igy egyszerubb is,nem esik nehezemre elovenni a telefont,de akkor mar legyen teljes mertekben kihasznalva az ora.
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz kakuk.tamas #61 üzenetére
Hogyne lehetne.S4-tol szunt meg a tamogatas,csak ezt elfelejtettem.Az alatti tipusok siman parosithatoak.
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
-
Gubu0101
veterán
válasz kyrieirving #57 üzenetére
Mert egyebkent is hasznalok orat Meg ha mar iphone-om van,akkor csak maradok az apple watchnal,amugy is tetszik az ultra.A masik meg ez,hogy nem lehet a samsung watch 5 Prot parositani az iphone-al.Es igen,mindent is visszaallitottam meg minden
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
Akkor az S szériában se lehet váltogatni az újabb verziókra.
Azok is kb annyira különböznek egymástól már egy ideje, mint az iPhone-ok…Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Gubu0101
veterán
Is,meg 3GS volt az utolso iphone-om.Kivancsi voltam,de nem bantam meg.12Pro-ra valtottam aztan a 14.
Elsodleges szempont teny,hogy a kinezet volt.
Mar most annyira megkedveltem,hogy felszamolom az osszes samsung keszulekem az oratol kezdve a fold 3-ig.Watch ultra van tervben ebben az evben azt befejeztem egy 3-4 evig nem lesz cserelgetes…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
joey04
titán
válasz kakuk.tamas #51 üzenetére
én inkább azt nem értem, minek váltani ha valami jó? Csak azért hogy más legyen?
-
Aryon87
félisten
válasz kakuk.tamas #51 üzenetére
Más legalább a kameraszigettel variálgat Almánál jó ideje változatlan. Max annyiban változik, hogy egyre jobban dudorodik. Szigetre gyűrű és arra is gyűrű
Trollkodás nélkül, renderképen jól látni.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
blagolf
senior tag
Szerencsére a design teljesen új. Jaa nem, már 13 éve ugyan az. (pár évente lekerekítik, ill. szögletesítik a kávát)
[ Szerkesztve ]
Üdv, Zoli
-
Gubu0101
veterán
Szerinted mert irtam,hogy nem latok ertelmet a szelfi kameranak Valoszinu azert,mert sose hasznalom.Nincs asszony a portan (hala) igy meg haszontalanabb
Szerintem az meg nagyobb baromsag,mikor megveszik a laptopot es az az elso,hogy leragasztjak a kamerat rajta,mert hogy “kemkednek” stb..Itt legalabb adott a valasztasi lehetoseg egy gyarton belul is.Aki nem hasznalja az nem vesz olyat.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Fabela
csendes tag
Beszarás, hogy azon megy a rágódás, hogy billeg e a telefon vagy sem Ha tok nélkül 'billegteted' a telefont zabálás közben, mert nyomkodni kell a biznisz iméleket ezerrel, akkor meg majd szépen mikrokarcos lesz előbb utóbb a telefon hátlapja. Ha meg zavar, hogy tokkal is billeg minimálisan akkor meg minek vennéd meg? Elvégre gondolom hidegen hagy a kamerája ha ez zavar, akkor meg tök fölös, vegyél másikat olcsóbban aztán az nem billeg.
Komolyan röhej, olyat ír valaki, hogy neki nem kell szelfikamera, szedjék már ki, a másiknak lapos elő és hátlap kell, a harmadiknak meg jaj poros lesz a kamerák között. Kiperkálsz több mint fél millát a Pro Maxért, hogy reggeli közben pörögjön a facebook, aztán szar if*s mert billeg a kamera miatt. Ne legyen már amúgy se szelfikamera a csúcsmodellben mert azt csak csücsörítős képekre lehet használni, a pároddal amúgy se csinálsz soha közös képet, az nem téma Majd akik meg örülnek a kamera újításoknak, és használják bőszen, azok majd lerakják képernyővel lefelé a telefont az asztalra -
hogabesz
aktív tag
válasz LosBlancosRM #34 üzenetére
Elismerem, billeg. Akkor máshogy. Használati szokásaidhoz mérten, téged zavar?
-
joey04
titán
válasz LosBlancosRM #35 üzenetére
te is sokat képzelsz bele, ez a billegés a te kommentedtől függetlenül felfújt dolog minden márkánál. btw te csak negatív tényeket állípítasz meg a telefonról 90%-ban, na ez is tény.
mondjuk legalább nem olyan alpári stílusban nyomod mint privátban.[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
válasz LosBlancosRM #39 üzenetére
Ez a rosszabbik verzio, ha egy percre sem kepes letenni az ember a telot, meg kaja közben is azon függ, szvsz kicsit cringe dolog, föleg amikor tarsasagban is elöjön egyeseknel.
-
Gubu0101
veterán
válasz LosBlancosRM #38 üzenetére
Jo is az,nekem tetszik a dinamikus sziget.Bar en szivem szerint a szelfikamerat engednem el.
Nekem ez teljesen haszontalan.Kar,hogy nem csinalnak olyan verziokat amiben nincs[ Szerkesztve ]
-
LosBlancosRM
senior tag
-
LosBlancosRM
senior tag
válasz kakuk.tamas #24 üzenetére
Szerintem egy kétéves gyereknek se kell ehhez komolyabb erőt kifejtenie, nem tudom, hogy neked miért. Funfact pedig úgy pontos, hogy az, amelyiknek az egyik oldalára van pakolva a sziget. A kommentem pedig arra irányult, hogy hiába rak rá tokot a user, ha a tokot gyártónak nincs annyi esze, hogy megelemje a másik oldal peremét, hogy ne billegjen. Nem vagyok ellene a nagy kameraszigetnek, ha ezzel jobb képeket készít a telefon.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Aryon87
félisten
Az jó buli egyszeri alkalomra. Hidd el a szifonosok is szeretnének vagánykodni a haveroknál
Joey, nem kell etetni, te és sokadmásotok (kiemelten DrDoktor) 100x nagyobb trollok vagytok mint én.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
joey04
titán
ne etesd
-
Eddig nem fotóztam hódot, de most majd elkezdem. Csak legyen teli meg felhőtlen.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Gubu0101
veterán
-
kakuk.tamas
addikt
Az iPhone-osok nem akarnak kamu Hold-képeket lőni. Még az S23 Ultra reklámjába is látszik, hogy mekkora kamu az egész. Jókat szoktam rajta röhögni.
(Szemcsés, életlen a Hold a telefon kijelzőnél, exponál, majd ott van TŰÉLESEN!!! Röhej.)[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Aryon87
félisten
Nesze semmi fogd meg jól..
Type-C portért pacsi
De ez a kamerasziget.. i25PM esetén már piramisként fog kinézni? Mert egyre lépcsőzetesebb..
Periszkópos 5x zoom képességet megkapja végre? Már így is 3 éves lemaradásban vannak vele..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kakuk.tamas
addikt
Csak egy szoftver update kell hozzá, és azonnal lesz az iPad-eken is.
De a kiegészítők miatt ezt kizártnak tartom, hogy meglépnék.
iPhone mellé nem sűrűn használsz pl HUB-ot, még átalakítóval sem.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz LosBlancosRM #11 üzenetére
Próbálgatom 14Pro-val a billegést előidézni az asztalon tokban és anélkül is. Ha a bal felső sarkát piszkálod a kijelzőnek erőből, akkor billeg. Amúgy nem.
(FunFact: az összes mobil billeg, ha normális, kameránál magasabb peremes a tok.)
-
-
Lajmund
őstag
Én akkor szoktam így letéve nyomogatni amikor munkába reggelizekeg ebédelek. Zavarna a billegés. És szerintem sokan vannak így. Vagy csak le van téve melléd szintén munkába és el akarsz olvasni valami értesítést gyors stb....
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
Tényleg alig látszik. Be is b@szna ha a kezed is aladna benne 😂 Nekem a szemem akad bele. Teljesen sík kijelzőt használok kamera lyuk nélkül nekem egy pici pötty még beleférne de ez már zavaró. Előbb utóbb el fogják hagyni ők is. Csak nekik mindenhez több idő kell. Meg Apple mindenben egyszerűbb és a felhasználókra is jellemző ez egyszeűbbek és kevésbé zavarják őket ilyen dolgok.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
hogabesz
aktív tag
válasz LosBlancosRM #11 üzenetére
Mennyit használod úgy, hogy le van téve az asztalra? Mert nyilván magától nem billeg. Én nem tudom elképzelni, hogy ez a billegés annyira zavaró lenne.
-
ddaydome
senior tag
Nem könnyű újítàsokkal előrukkolni, de egy nagyobb àremelkedés mellett azért illene.....
Az Apple egyre kevesebbet ad és egyre többet vesz el. Ez nem fejlődés."Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
Fabela
csendes tag
Nem tudom, hogy hol volt a cikkben említve hogy nő a dinamikus sziget mérete ?!
Egyébként pedig milyen jó, hogy fikázzátok, hogy milyen otromba és csúnya a kamerasziget - már megint amúgy, a tavalyi, és a tavalyelőtti fórumtopikokban is csak ez ment -, majd úgyis mindenki megveszi Ízlés kérdése, kinek ocsmány, tolakodó, egyre rondább, gáz, idétlen, szerintem pedig kva jól néz ki, az összes létező kamerasziget közül ez, és az S21/S22 Ultráé az ami időtálló és elegáns. Lehet itt dobálózni a szavakkal, de ezekhez fel sem érnek a további gyártók megoldásai, a Xiaomi óriási 1 inches otromba szenzora, vagy a sok kis apró 'pöttykamerázás' több másik telefonnál, a csere-bere a Leica és Hasselblad márkajelzéseknek a kínai gyártók között, a megapixelszám belevésése a kameraszigetbe, és még lehetne sorolni. A Pixel szép, de nekem nem tetszik, hogy szimplán egy lapos sziget van a kamerákkal együtt. Legyenek inkább jó nagy, különálló kitülemkedő kamerák
De egyébként a további baromi jó dolgok felett meg mindenki átment eddig itt a topikban, csak be lett böfögve, hogy szar a kamerasziget és kész. A cikkből még az is kimaradt, hogy a CAD rajzok alapján megerősítést nyert, hogy haptikus gombokat fog kapni az idei teló, ez a rendereken is látszik, nincsenek ott a fizikai gombok. Elvégre a tok gyártóknak meg kell oldani, hogy nem lesz mit lenyomni ha odaraknak valamit, kíváncsi vagyok, hogy hogyan találta ki az Apple. A haptikus gombok, a Thunderbolt USB C, a titán chassis, a gyönyörű lekeríketett szélek - de még mindig lapos kijelző, hallelujah lapos üvegfóliák -, a nagyon vékony káva, mind mind nagyon várós, és többek között ezek miatt is váltok idén először Iphonera
-
joey04
titán
Nekem kimondottan tetsznek a nagy, hangsúlyos kameraszigetek. iPhone-ban inkább az zavar, hogy a lencsék közötti rész nincs "feltöltve" anyaggal. Azok a jók, ahol a púp ennél is vastagabb, de maguk a lencsék nem merednek ennyire ki. De ez sem rossz. Samunál sem tetszik, hogy nincs alapja a kameráknak, ami a 21-es szériában még ott volt.
-
Wesiz
tag
nem tűnt fel hogy az előlapi sziget nagyobb lenne viszont oldalnezetből még a mostani prohoz képest is ronda
-
Sinesol
veterán
Egész jó, már amennyire egyáltalán designolni lehet egy tepsit.
A lényeg úgyis kézben dől el, ott pedig még mindig az iphone az igazán prémium cucc, kézbe véve nekem egyszerűen olcsó, műanyag hatású a félmillás Galaxy is.Még mindig hibátlan, röccenésmentes a 11-esem, de azt hiszem idén eljön a csere ideje, mostanra már összegyűlt kellő mennyiségű, váltásra ösztönző újdonság, na meg végre az 5G-nek is van lassan értelme.
[ Szerkesztve ]
-
Cannabis7
senior tag
válasz Plazmacucci #1 üzenetére
A kamerasziget gaz, de a faceid kiraly, valamit valamiert
-
Gubu0101
veterán
Nem tudom kit miben zavar.Ha kezemben tartom a telefont es irok vagy barmi,nincs rajta a kezem vagy nem akad bele.Ha telefonalok megint csak nincs utban.Igy kb olyan mintha nem is lenne.Raadasul olyan tokot vettem,hogy pluszban meg kb 1mm-el magasabb a lencseknel,hogy vedje.
Azert vannak ennel durvabb kameraszigetek,kb olyanok,hogy inkabb elosem vennem a zsebembol a telefont A notchoz meg hozza szokik a szem,felsem tunik,hogy ott van.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
hogabesz
aktív tag
válasz Luck Dragon #4 üzenetére
Úgyis veszel rá egy tokot, szóval tökmind1 mennyire magas.
-
this is life
Ármester
Ez már nem púp, hanem lassan hegylánc. Véletlenül sem lehet 2mm-el vastagabb a telefon, hogy ne ilyen idétlenül nézzen ki. Esetleg a plusz súly miatt a felhasználónak ínhüvely gyulladása lesz?
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
nagyúr
Ha erre megyünk el, hogy gyárkéményeket rakjunk a mobilok seggébe, akkor ez szar irány.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Lajmund
őstag
Gyönyörü megint az az idétlen kamera sziget. Komolyan nem hiszem el hogy ez nem zavarja a vevöket. Pont ma nyomogattam megint a 14 pro maxot és ettöl kész vagyok engem nagyon zavar.
-
Nem úgy volt, h nem lesz notch?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
-
janeszgol
félisten
Jó nagy kamerapúp.
-
joey04
titán
valóban lehet korlátozás az usb c kapcsán, (amit nem is bánnék, a sok bevizsgálatlan olcsó kínai szar nem menne legalább), de az ellene szól, hogy az ipadnél nincsenek ilyen korlátozások.
-
félisten
Majd eladjáűk a népnek, hogy ők szarták a kameraszigetet, és az amúgy is milyen jó és mindig is az volt, tehát az ővéké nem lehet omcsány és tolakodó.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- ASUS notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Görkoris topic
- LEGO klub
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest