- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Egy csokor, friss Galaxy S25 render
- Távozik a Honor vezérigazgatója
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Windows CE fórum
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Szolgáltatónál veszem én is, esetleg még áruhitel opció nálam, de arra inkább mást veszek (2x vettem telót csak régebben rá) ha épp szükséges.
Provi és társai ilyen célra nem játszik, az már csak akkor ha minden húr szakad. Szerencse a németeknél nincs ilyen (ill biztos van, csak más néven, de nem akarom megismerni őket )pusszycat: igen a 0%THM a jó, persze ha van épp
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Gubu0101
veterán
Mondjuk provident es tarsai hitelbol nem veszek.Csak szolgaltatotol,ugye ami nem kamatos.Szerintem ez a legegyszerubb meg praktikus,ha mar az elofizetes ugy is ketyeg minden honapban.Kar,hogy hutot meg mosogepet nem arulnak
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Én a 0 kamat híve vagyok, úgy nagyon szeretek vásárolni, akkora az infláció, h a végén felébe kerül majd nekem a teló.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Aryon87
félisten
Nekem is jóval kényelmesebb havonta fizetni (még úgy is hogy többet fizetek vissza, mint egybe kiadni. Nem is tudnék. Ha otthon lennék, 200k-s fizetésből képtelenség lenne, és bő 1 évbe telne.. Na meg akárhogy nézzük, annyi kiadás van hogy képtelenség félretenni már, pláne most.
Külföldön is luxus a teljes ár és a fizetéshez mérten semmiség itt a részlet, ellenben a hazaival.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
A túlóra jól fizet, csak egy idő után (néhány év) ráköltöd a dokikra. Mert nem bírja a tested, amire áhítozik a lelked.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Y72
aktív tag
Nyilván vannak szélsőségek ahogy itthon is, de az átlag az annyi. Engem nem igazán érdekel az az ország, de akikkel együtt dolgoztam ezt mondták. Szóval nem izgat te mit gondolsz mr. fotel tudós.
-
Y72
aktív tag
Koreában más a mentalitás, voltam ott egy kicsit munka ügyben: az emberek tele vannak pénzzel mert magasak a fizetések - kb nettó 600e Ft-nak megfelelő összeget kap átlagban egy munkás - viszont nincs idejük elkölkteni: napi 11-12 órát bent vannak a munkahelyen vagy többet. Haza csak aludni járnak.
A pénzüket lakásra, kocsira és kütyükre költik, másra nincs idejük. modernkori rabszolgaság legjbb példája, kedves vezetőnk meg őket tekinti példaképnek. -
Gubu0101
veterán
Igen,meg kitudja mennyi kupont szortak ki
En is reszletre veszem,szolgaltatonal ott is maxos csomagban vagyok amit mar kb 6-7 eve fizetek,ugy hogy nekem ez kenyelmesebb.Kuldoldon melozok,de sajnalnek annyi penzt egyben kiadni egy telefonra,igy meg elketyeg havonta az a kis penz.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
-
válasz Luck Dragon #19 üzenetére
Mit gondol a gyártó ha azt látja, h a drágábbik telefonja fogy inkább? Arra gondol, h az olcso telefon nem menő, ezért drágítják folyton.
-
Nem is csodálom , szuper lett ez a széria .
“S23 Ultrávala megtollasodott Samsung egymaga felel az igényelt modellek 60%-áért.”
-Ez azért elég jelentős .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Segal
veterán
Nem erre céloztam, hanem arra hogy a többség divatból veszi a legmenőbbet hogy többnek tűnjön, miközben egy tucat közösségi appra meg pár casual játékra fogja használni...
A hitel része arra vonatkozott hogy pénze nincs rá és erre bőven elég lenne (akár ugyanúgy hitelből) egy A5x is, de az nem menő..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Ck.
addikt
Nincs azzal semmi baj. Csak az a f@sza gyerek aki kp-re veszi? Én külföldön vettem szolgáltatónál a Fold4-et, 0 befizetéssel, havi £99, korlátlan internet, SMS és hívás, valamint hűségidőn belül is bármikor válthatok másikra. Eszem ágában sincs egyben megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Tudhatnád már hogy a Prohardver lapcsalád olvasói közt csak az a probléma ha Kína lop. Ha Amerika teszi még tapsolnak is a fórumozók...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Zozzy94
tag
Nem csoda, amilyen jól sikerül még a 22U-hoz képest is....első nap már én is eladtam belőle 2-t, érezhetően nagyobb az érdeklődés a 23U iránt
iPhone 12 Pro Max 256GB & AirPods Pro2
-
Aryon87
félisten
Megdobta a statisztikat a diakcuccos mozgalom
Na meg rengetegen ezt mar 2 eves husegre es aruhitellel tudjak csak megvenni.
Akinek meg telik 600k-ra kp-bol, jo neki.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ShadowX
őstag
Nem furán nézek, hanem azt mondom, hogy szerintem messze nincs akkora arányban a részletre vásárlók aránya, mint azt sokan elsőre gondolnák. Én sem veszek részletre/hitelre semmit, akkor inkább nem veszek, ha csak úgy telik rá.
Minden ilyen cikk alatt elhangzik az az érv, hogy ááá mindenki tuti előfizura veszi XXXXLLLL csomagokkal ezeket a készülékeket.
-
törölt tag
válasz LosBlancosRM #8 üzenetére
Akkor olcsóbb. Ezeket arra szokták érteni, amikor valaki a készülékkedvezmény miatt ír alá egy olyan csomagot, amire amúgy semmi szüksége nincs, és végül többet kifizet, mintha vett volna csak úgy egy telefont.
-
törölt tag
-
ShadowX
őstag
-
törölt tag
Én inkább úgy írom, hogy ez végre hozza az elvárhatót (S23 256 GB). Meglepő módon elérhető maradtam vele olyan helyen is ahol az S10 teljesen paff volt, ez idáig nem állt neki hirtelen melegedni meg nagyokat merülni sem. Stabilnak látszik és az akku is bírja, csak maradjon így. Ráadásul a hátlap is jól néz ki, az S22 számomra béna volt.
A listaárak azért nevetségesek szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Itthon sem fognak parázni az emberek az ára végett...
Max sírnak 1 sort a fórumokban, aztán 24 havi részletre megveszik a szolgáltatójuknál valami fullos csomaggal mert úgy "olcsóbb"..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
joey04
titán
Nem csoda, jól sikerült nagyon. Máshol nincs akkora para az ára miatt sem.
-
törölt tag
Bevált a közgazdasági “decoy effect” , mindenki a legdrágábbat választja. Mint a mozinál a popcorn és kólánál, azt hiszed életed üzletét kötöd ár érték arányban, ha a legnagyobbat veszed minimális extra ráfordítással. Legalább lokálpatrioták. Nekünk Nokiát és Blackbarryt kéne venni, ha magyar telefont szeretnénk 😁
Új hozzászólás Aktív témák
- Dark Souls sorozat
- Digitális Állampolgárság Program
- Assetto Corsa EVO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus - 128 GB - Összes szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia
- iPhone SE 2022 64 / 128 GB Starlight / Midnight - bontatlan, gyári független - 1 év Apple garancia
- Huawei P Smart Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával