- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Befutott a Realme 14 Pro+
- Ezek lehetnek a Realme 14 Pro és 14 Pro+ európai árai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Szolgáltatónál veszem én is, esetleg még áruhitel opció nálam, de arra inkább mást veszek (2x vettem telót csak régebben rá) ha épp szükséges.
Provi és társai ilyen célra nem játszik, az már csak akkor ha minden húr szakad. Szerencse a németeknél nincs ilyen(ill biztos van, csak más néven, de nem akarom megismerni őket
)
pusszycat: igen a 0%THM a jó, persze ha van épp
-
Aryon87
félisten
Nekem is jóval kényelmesebb havonta fizetni (még úgy is hogy többet fizetek vissza, mint egybe kiadni. Nem is tudnék. Ha otthon lennék, 200k-s fizetésből képtelenség lenne, és bő 1 évbe telne.. Na meg akárhogy nézzük, annyi kiadás van hogy képtelenség félretenni már, pláne most.
Külföldön is luxus a teljes ár és a fizetéshez mérten semmiség itt a részlet, ellenben a hazaival.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest