- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Acélfarkas #2 üzenetére
Mondjuk rakhatták volna oda az x4-et inkább, inkább az x1-et takarja ki a hűtő, mint az x4-et.
-
bambano
titán
válasz
fatpingvin #21 üzenetére
egy cikkben azt olvastam korábban, már nem tudom, hogy hol, hogy nem árt ezekhez a procikhoz duplára méretezni a tápot. szóval a többszáz watt az nagyon könnyen kijöhet egy akár alap 13.gen procival is.
-
bambano
titán
válasz
fatpingvin #19 üzenetére
de
egyébként nem a k a top, hanem a ks.
az alatta levők közül pl. az i7-13700k sem fogyaszt sokkal kevesebbet, ha megkergeted. tehát az, hogy nem kell többszáz wattokat a prociba pumpálnia, az, szerintem, nem igaz.más.
nekem most az lett a személyes agymenésem, hogy E magon milyen jó virtualizálni. nincs benne ht, csomó mostanában "divatos" szemét nem működik. a 13900k-ban, ha jól emlékszem, van 16 e mag. meg két alza, meg egy ipon...
szóval lehet, hogy nem 13900k-t fogok belerakni, hanem 13900t-t. van itthon 12700t, az bejövős. -
bambano
titán
válasz
fatpingvin #17 üzenetére
hát azé' egy i9-13900k 270 watt körüli tdp-vel simán beránthat csúcsban akár 600 wattot is
-
fatpingvin
addikt
válasz
Dr. Akula #14 üzenetére
minek több fázis? normális alkatrészekből összerakva, a gémer vackokénál kisebb veszteségű konstrukció, es mint írtam nem kell többszáz wattokat a prociba pumpálnia.
ezt értelmesebb júzereknek tervezték ahol nem kell mindent idiótabiztosra csinálni, elég jó minőségűre megcsinálni egy racionális dizájnt. -
bambano
titán
válasz
fatpingvin #11 üzenetére
van itthon. [link]
van most az asrockrack-nek ugyanez a kategória alaplapja, mint a linken, ugyanilyen felszereltséggel, mint ez a cikkben szereplő asus. csak nagyjából dupla árat saccolok.szóval ha az asus komolyan gondolja ezt, én komolyan gondolom, hogy lesz belőle itthon.
-
bambano
titán
-
Dr. Akula
félisten
válasz
fatpingvin #12 üzenetére
Jó, de az miben áll? Nem a LED sort meg az idegrángás közben meghúzott vonalakat hiányolom, hanem a több fázist a stabilabb működéshez, meg ilyenek. Ha gémelni kell, ide nem?
-
fatpingvin
addikt
erre nem raksz gigászi CPU hűtőt, egy valamivel kisebbet raksz nagy légszállítású ventivel. nem is kell mert nem ogsz többszáz wattokat elfűteni a benne lévő CPU-val, ez nem arra a bohóckodásra van kitalálva.
amire ezt tervezték arra ez egy teljesen korrekt és jól kitalált konstrukció. -
MLaca
őstag
elég rossz elrendezés, egy nagyobb cpu hűtő neccesen fog elférni. ha vaskosabb vga-t teszek bele, az még az m2 foglalatra is ráfűt. hűtőbordás m2 ssd vajon hogy fér majd el?
-
bambano
titán
engem inkább az érdekelne, hogy lesz ebbe 192 giga ram.
árulnak már 48 gigás modulokat? -
Dr. Akula
félisten
Most oké hogy más chipset meg hitelesítés, de ettől jobb lesz mint egy jobb gémer deszka több fázissal, bordával a kondikon, meg több feature-el (pl. 10-es LAN)? Régen a WS-t arra lőtték el, hogy minden PCIE x16-os volt (persze muxolva arra a kevés számú sávra amit a proci ki tud adni magából, szóval sokat nem ért), most ez itt mi? Inkább a Dell Optiplexnek és hasonlóknak akarnak konkurrenciát állítani?
-
bambano
titán
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
asrockrack-nek is van ilyenje
de mondanám a címet, ahova küldhetik az első példányt
-
Semplar
őstag
De fura BIOS -nak nézett ki hirtelen az utolsó kép.
-
Acélfarkas
őstag
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Ja és volt eszük is, az x1 PCI-E slotot az x16 slot mögé rakták, így azt nem fogja kitakarni a VGA kártya. Elég ritka ilyet látni, dicsérendő.
-
fatpingvin
addikt
korrekt deszka, uATX konstrukcióhoz képest igen korrekt felszereltséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest