- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
fatpingvin #21 üzenetére
egy cikkben azt olvastam korábban, már nem tudom, hogy hol, hogy nem árt ezekhez a procikhoz duplára méretezni a tápot. szóval a többszáz watt az nagyon könnyen kijöhet egy akár alap 13.gen procival is.
-
bambano
titán
válasz
fatpingvin #19 üzenetére
de
egyébként nem a k a top, hanem a ks.
az alatta levők közül pl. az i7-13700k sem fogyaszt sokkal kevesebbet, ha megkergeted. tehát az, hogy nem kell többszáz wattokat a prociba pumpálnia, az, szerintem, nem igaz.más.
nekem most az lett a személyes agymenésem, hogy E magon milyen jó virtualizálni. nincs benne ht, csomó mostanában "divatos" szemét nem működik. a 13900k-ban, ha jól emlékszem, van 16 e mag. meg két alza, meg egy ipon...
szóval lehet, hogy nem 13900k-t fogok belerakni, hanem 13900t-t. van itthon 12700t, az bejövős. -
bambano
titán
válasz
fatpingvin #17 üzenetére
hát azé' egy i9-13900k 270 watt körüli tdp-vel simán beránthat csúcsban akár 600 wattot is
-
bambano
titán
válasz
fatpingvin #11 üzenetére
van itthon. [link]
van most az asrockrack-nek ugyanez a kategória alaplapja, mint a linken, ugyanilyen felszereltséggel, mint ez a cikkben szereplő asus. csak nagyjából dupla árat saccolok.szóval ha az asus komolyan gondolja ezt, én komolyan gondolom, hogy lesz belőle itthon.
-
bambano
titán
-
bambano
titán
engem inkább az érdekelne, hogy lesz ebbe 192 giga ram.
árulnak már 48 gigás modulokat? -
bambano
titán
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
asrockrack-nek is van ilyenje
de mondanám a címet, ahova küldhetik az első példányt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest