- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
na üdv skacok. kipróbáltam az összes ilyen registry pucolót....2 maradt ami tetszik igazából, az egyik a CCleaner, aztán a Wise Regisrty Cleaner.
Mind a 2 magyar nyelvű, de nem akarok semmit sem elkúrni ,ezért ha nem gond, szépen sorjában megismerkednék a programokkal, és örülnék ha tudnátok nekem segíteni.
Kezdem is a CCleaner-el.
Tehát megnyitom a programot, szép és jól átlátható a kezelőfelület. Első lépésként kell-e valamit állítanom, kipipálnom valamit ami fontos, vagy maradhat gyári beállításon minden - Beállításoknál, vagy egyéb helyen?
-
volvoguy
addikt
különben úgy voltam vele, hogy mivel egymás után mindig ugyanazt a programot telepítettem fel és töröltem le, nem lesz új szemét a registry-ben...gondoltam majd az új registry fájlok vagy mik felülírják a régieket...de ezekszerint nem ugye? mindegy, hogy ugyanaz a verziójú program, hogy ugyanoda telepítem, akkor is ott maradnak a régebbi registry szemetek?
-
volvoguy
addikt
értem itt javasoltatok elég sokat, és mivel egyikre sem írtátok ,hogy kiemelkedően jó, valszeg ki fogom próbálni mindet.....
Ugye lényegében ezek a registry pucolók arra valók, hogyha törlök egy programot, amit már nem használok, akkor a fennmaradt szemetet ezekkel el tudom tüntetni..legyen szó játékról, vagy más alkalmazásról ugye?
-
volvoguy
addikt
na sziasztok. egyszerű kérdésem volna, jó kis registry pucolóra volna szükségem....
ezeket javasolták ezidáig:CCleaner
Registry Firts Aid
Jv16 Powertools
Advanced System Care 3.3.4
Professional Registry DoctorMelyiket érdemes ezek közül, illetve lehet-e egyszerre 2-3at is alkalmazni? nekem igazából a könnyű kezelhetőség, és az a fontos, hogy csak oylant engedjen törölni, amit tényleg nem szükséges többé....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- EAFC 25
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest