- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
na üdv skacok. kipróbáltam az összes ilyen registry pucolót....2 maradt ami tetszik igazából, az egyik a CCleaner, aztán a Wise Regisrty Cleaner.
Mind a 2 magyar nyelvű, de nem akarok semmit sem elkúrni ,ezért ha nem gond, szépen sorjában megismerkednék a programokkal, és örülnék ha tudnátok nekem segíteni.
Kezdem is a CCleaner-el.
Tehát megnyitom a programot, szép és jól átlátható a kezelőfelület. Első lépésként kell-e valamit állítanom, kipipálnom valamit ami fontos, vagy maradhat gyári beállításon minden - Beállításoknál, vagy egyéb helyen?
-
volvoguy
addikt
különben úgy voltam vele, hogy mivel egymás után mindig ugyanazt a programot telepítettem fel és töröltem le, nem lesz új szemét a registry-ben...gondoltam majd az új registry fájlok vagy mik felülírják a régieket...de ezekszerint nem ugye? mindegy, hogy ugyanaz a verziójú program, hogy ugyanoda telepítem, akkor is ott maradnak a régebbi registry szemetek?
-
volvoguy
addikt
értem itt javasoltatok elég sokat, és mivel egyikre sem írtátok ,hogy kiemelkedően jó, valszeg ki fogom próbálni mindet.....
Ugye lényegében ezek a registry pucolók arra valók, hogyha törlök egy programot, amit már nem használok, akkor a fennmaradt szemetet ezekkel el tudom tüntetni..legyen szó játékról, vagy más alkalmazásról ugye?
-
volvoguy
addikt
na sziasztok. egyszerű kérdésem volna, jó kis registry pucolóra volna szükségem....
ezeket javasolták ezidáig:CCleaner
Registry Firts Aid
Jv16 Powertools
Advanced System Care 3.3.4
Professional Registry DoctorMelyiket érdemes ezek közül, illetve lehet-e egyszerre 2-3at is alkalmazni? nekem igazából a könnyű kezelhetőség, és az a fontos, hogy csak oylant engedjen törölni, amit tényleg nem szükséges többé....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linux kezdőknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest