- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
GtTdiPower
csendes tag
Hello.
Mivel a raid vezérlő kártyáknak külön biosa van, ezért fogja látni. valószínűleg.
Nekem a régi socket A-s lapomban volt PCI Sata raid vezérlő, és hibátlanul működött rajta a 2x500gb-os rendszer. A lap saját biosában meg csak annyit fog megjelníteni pl, hogy egy silicon image vezérlő is adagol "valamit", minden más műveletet maga a kártya külön végez. -
-
raky
csendes tag
Hello !
Van egy régi alaplapom egy MS-6147 BX7 és ezzel lenne problémám. Ezt a gépet amibe ez a lap van ezelőtt 10 évvel vettem s hánykolódott a szekrényben. Gondoltam berakom egy lan FTP és SSH szervernek legalább az asztali gépemnek nem kell éjjel nappal menni ha letöltök ez arra jó FTP-n meg mentem a cuccoka át ami kell. Van 4 db PATA winyóm majd azt beleteszem. Meg is van a debian meg az ftp csak a lap 40 GB-nál nagyobb vinyón a legújabb 1.8-as biosszal sem ismer fel. Kérdés: Ha beleteszek egy pci-s ATA raid kártyát akkor látni fogja a vinyókat vagy a bios miatt akkor sem.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv istván.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox Series X|S
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R5
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest